Netjes op tijd geleverd.

Mijn mail met vragen is ook netjes beantwoord.

Ondanks een verkeerde levering is het door snel en doortastend handelen de volgende dag weer goed gekomen

Geweldige service en zeer snelle levering

Vanwege de covid maatregelen werd mijn afspraak geannuleerd. Al mijn vragen werden telefonisch beantwoord en er werd goed meegedacht. Uiteindelijk om ongeveer 13.30 de factuur van de uitgekozen verwarming overgemaakt en de volgende morgen werd de verwarming al bezorgd. Top.

Prima met afstandsbediening

Prima kachel! Bia wifi werkt alleen niet goed. Heb dat nog niet aan de praat gekregen

Goede duidelijke uitleg, en goed meedenken.

Perfecte ondersteuning en snelle levering

Via e-mail ontving ik een goede begeleiding bij het samenstellen van de materialen.

Gewoon een super service

Zeer deskundig advies gehad en goed geholpen. Echt een top bedrijf

Uitstekende service!

Voor ik de infraroodpanelen aangeschaft had ik al telefonisch contact. Mbt een advies vraag. De vraag naar volle tevredenheid beantwoord. Enkele dagen later nog een keer contact gehad mbt de thermostaat en de plaatsing daarvan. Weer naar volle tevredenheid beantwoord.

snelle levering, voor een mooie prijs

Fijn bedrijf, goede prijzen, snel tot een keuze kunnen komen, product correct geleverd.

Fijn bedrijf goede prijzen snel tot een keuze kunnen komen product correct geleverd. AANRADER!!!!

Echte aanrader!

Degelijk materiaal, vlotte afhandeling, snelle service en leuke attenties. Mijn verwarming koop ik voortaan altijd bij Verwarmingshandel.nl

Goed product, goede en snelle levering

Product is goed verpakt, snel geleverd. Het doet wat ik gehoopt had. Heerlijk warme mat, ideaal tijdens thuiswerken.

Redelijk maar de installatie is ons tegen gevallen!

In de praktijk moet ik nog ervaren, gisteren pas geplaatst. 14 kg is lastig op 2 huishoudtrapjes met 2 man! Een goede “boormal” zou fijn zijn want dien je dan op het karton plakken/monteren. Dit hebben we nu zelf ook gedaan maar het is niet makkelijk je mist dan toch een paar handen. Installatie tekeningen niet helemaal goed volgens ons model?

Top service en snel

Ik heb geen slechte ervaring. Alles verloopt vloeiend.

Ontzettend prettige medewerkers, die me prima hebben voorgelicht over de mogelijkheden.

De medewerkers zijn niet uit op zo duur mogelijke apparatuur te verkopen; integendeel, ze denken met je mee en willen dat je tevreden bent met je aanschaf.

Goed en snel afgehandeld

Nergens problemen mee gehad

Uitstekende service op afstand.

Een dag na bestelling al een goed verzorgt pakket thuis waarin het infra rood paneel dat na enige dagen in gebruik volledig aan de verwachting voldoet.

Zeer professioneel geholpen met het maken van mijn keuzes

Via de mail veel contact gehad met verwarmingshandel omtrent de mogelijkheden en de beste opties, met de hulp van hun tot een plan gekomen en de bestelling is helemaal door hun voor mij in orde gemaakt. Zeer tevreden met de maten en professionele hulp die ik ontvangen heb!

Goed,snel en kwaliteit

Product doet wat wordt beloofd en snelle levering.

uitstekende levering en service

Ik had een verkeerd artikel besteld ,zonder moeite om kunnen ruilen prima service

Goede persoonlijke service, snelle levering

Primapersoonlijke ondersteuning bij vragen over de infraroodoplossingen; goed telefonisch bereikbaar, snelle levering en betaalbare producten.

Goede en snelle service

op vrijdag besteld voor 12:00 en de volgende dag in huis zoals vermeld op de site.

Heel goed geen probleem

Uitstekende service

Na een bestelling werd ik gebeld en van uitstekend advies voorzien zodat het goede product voor mijn situatie geadviseerd kreeg

Prima site, prima levertijd

Via een vriend getipt. Snel geleverd. Prima product.

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort

Over Verwarminghandel.nl

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".