Helemaal top

Snel geleverd en voldoet aan de verwachting

Mooi product voor een goede prijs

Extra verwarming nodig voor op mijn werkkamer. Het infrarood paneel werkt naar verwachting

Snelle en goede service

Correcte en snelle opvolging van de bestelling

Snel en goed!

Snel en goed

Goed product, snel geleverd!

Mooi en stevig IR-paneel, is reeds operationeel in de schuur. Beter (qua energieverbruik en warmteafgifte) dan oude elektrische verwarming.

Top geleverd en geïnformeerd!!

Snelle levering en goed geïnformeerd.

Prima product, snel geleverd!

De levering is compleet met bevestigingsmateriaal en (losse) stekker. Met de stelpootjes is strak tegen de wand zetten mogelijk.

Goede hulp, kwaliteit en prijs

Zowel de prijs, kwaliteit als het advies ook deze keer weer goed.

vlotte dienstverlening met goede opvolging levering

zeer vlot geantwoord op mijn vraag en pienter gecorrigeerd wat betreft het wattage en het aantal toestellen (gezien ik als niet technische klant verkeerde info had doorgegeven). Hierdoor werd er van eerste keer een correcte offerte bezorgd. Ook belangrijk vond ik om het gebruiksgemak (afstandsbediening, koppeling tussen de verschillende apparaten) mee op te nemen in de offerte en ons de vrijheid te laten om die al dan niet mee te bestellen.

Snelle reactie op vragen en goede aanpassingen en bij de bezorgdienst achterhaald waar mijn bestelling gebleven was

Product keurig afgewerkt maar warmte afgifte niet toereikend.

Na ontvangst van de infrarood heather voor bureau montage in gebruik genomen. Helaas valt deze tegen qua warmte afgifte. Helaas verpakking weggegooid dus staat de heather nu in de hoek te verstoffen.

Perfect!

Een infrarood paneel besteld op donderdagavond, de volgende maandag geleverd maandag. Mooi paneel, werkt super!!

Vriendelijk geholpen en snelle levering

Gekocht IR paneel voor in de massagepraktijk boven de tafel. Het hangt nog niet dus daar kan ik niks over zeggen. Paneel zier er mooi uit en alles erbij geleverd.

Top bedrijf

Perfecte service, snel reactie per mail na een telefonische vraag.

Perfecte service, vandaag besteld en ook echt morgen in huis.

snel en correct geleverd

Helemaal top.

Prima product, snel verzonden, vertraagd geleverd

Goede site, makkelijk bestellen Snelle verzending Vertraagde levering door DHL Groot tijdvak (vrijdag 10-15 uur) en vervolgens geen levering. Levering pas op zaterdag aan het einde van weer een groot tijdvak (10-15 uur)

Uitstekend en snel geleverd

Snel en geleverd wat ik besteld heb.

Producten voldoen aan de beschrijving

Super geholpen

Het ontvangst is heel persoonlijk met een lekker kopje koffie. Alles goed uitgelegd en uitgeprobeerd.

Top ervaring

Na de hele waaier wat er allemaal van infrarood verwarming beschikbaar is werd ik van in het begin bij verwarmhandel.nl heel professioneel begeleid in beste keuze en toebehoren. Zal ik in de toekomst nog zaken mee doen !

Superdienst!

Wij zijn heel tevreden met stipte levering en een goede product. Bedankt voor jullie inzet!

prima bestelling en levering geen probleem

De verwarming is aangeschaft om ons kantoor ruimte thuis te verwarmen dit gaat tot nu toe goed. dus de cv kan worden uitgelaten.

Duidelijkheid op de website maakt het makkelijk om een beslissing te nemen een product te kopen

Veel duidelijke informatie op de website gecombineerd met een goed bereikbare en vriendelijke klantenservice bij extra vragen maakt het makkelijk voor een potentiële koper het beoogde product aan te schaffen. Ook daarna is er heldere communicatie over het verdere proces van verzending en aflevering en dat wekt vertrouwen en geeft een goed gevoel bij de klant.

Goed product, makkelijk te vinden en snel geleverd

Op zoek naar informatie over warmtepanelen kwam ik een paneel voor onder het bureau tegen. Werkt prima en redelijk makkelijk te monteren (even opletten dat de schroefjes niet omvallen en in de rand terecht komen). Levering is snel.

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort

Over Verwarminghandel.nl

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".