prima, goed advies, gewoon snel mensen aan de lijn en snel geleverd.

En prima spullen

Erg goed

Zeer goede ervaring (ook telefonisch), duidelijk, snelle levering.

uitstekend!

Na eerste telefonisch contact te hebben gehad, de juiste keuze kunnen maken. De bestelling en levering ging perfect.

DPG is voor jullie misschien een goedkope pakjes dienst, voor de ontvanger echter geen betrouwbare..

Product niet thuisbezorgd maar op een centrale locatie gebracht. Ik ontving een mail dat ik niet thuis was terwijl ik er wel was (zelfs briefje op de deur met verzoek om tevens met de brievenbus te klepperen (bel is zacht). Scheelt een hoop werk voor de pakketdienst: dan hoef je niet langs alle deuren. Schande! Ik heb een klacht ingediend.

Kundig advies en goede (verrassende) producten.

Ik was onbekend met infrarood verwarming. Na een oriëntatie op de site, hebben we een afspraak in de showroom gemaakt. We kregen kundig advies en de oplossing voor een duurzame verwarming kreeg vorm. Uiteindelijk zijn de infrarood matten op maat gemaakt en met duidelijk installatiehandleiding en filmpjes moet de klus zeker lukken.

Goed verzorgd en snel geleverd

Makkelijk bestellen, duidelijke communicatie, goed verpakt en snelle levering. Wij hebben een element van 200 W aan het plafond van de wc gehangen. Het wordt wel lekker warm, maar de koude vloer wamt niet op. Die vloer zal ik aan de onderzijde extra isoleren voor meer effect en comfoort. De verdiepingsvloer boven het verwarmingselement wordt wel lekker warm!

Snel geleverd en het werkt naar behoren egale warmte en laag kwu verbruik.

Erg prettig, zeker het telefonisch advies

Ik wilde een infrarood kachel kopen, maar was een beetje huiverig of het wel iets zou kunnen zijn, maar na een super spontaan en ongedwongen telefoongesprek toch tot een keuze kunnen komen. Staand model 580 watt werkt naar behoren!!

Snel en correct geleverd

Na de bestelling de volgende de spullen thuis. Prima!

Aardige mensen

Op advies van een kennis bij Verwarminghandel.nl terechtgekomen. Heel prettig geholpen, ook aan de telefoon. De gekozen verwarming voldoet uitstekend. Jammer alleen dat de bijgeleverde pootjes niet voldoen. Verwarming valt snel om.

Denkt goed mee

Ik dacht dat mijn bestelling goed was tot ik werd gebeld en bleek dat ik teveel besteld had Werd voor levering al goed gemaakt Bedankt

Goed!

Er stond een foutje op internet bij mijn bestelling. Keurig gebeld dat de afmetingen niet kloppen. Netjes afgeleverd. Het infrarood paneel levert heerlijke warmte. Erg tevreden

zeer goede ervaring

paneel was goed ingepakt, een juiste instructie en een snelle levering. Denk binnenkort een nw bestelling te plaatsen

Tevreden over informatie, product en levering.

Geen minpunt.

Correcte levering ,degelijk verpakt Gewoon een tevreden klant

Prima snelle levering

Uitstekend !

Bij de aanvankelijke levering werd abusievelijk een verkeerde thermostaat meegestuurd. Directe gebeld en de juiste thermostaat werd nog diezelfde dag verstuurd met retouretiket voor de het verkeerde exemplaar.

korect

Goede antwoorden op mijn vragen. snelle levering.

Snelle levering.

Ben zeer tevreden over de bestelling en de snelle levering.

Prima klantencontact, prima service en topproducten!

Na zelf uitvoerig onderzoek/voorbereiding had het team nog een aantal suggesties/aanbevelingen: top. Donnée en Ingeborg hebben ons goed geholpen. Tijd tussen aanschaf, 27-08, en deze review (15-10) kostte even tijd. Het wat immers niet echt koud en dus niet echt kunnen testen. Nu zijn we er helemaal uit: prima investering qua kostenbesparing, zeker gezien de huidige gasprijzen. I.c.m. zonnepanelen zeker een aanrader. Kortom topproduct, topservice/voorlichting. Wij zijn zeer tevreden: badkamerspiegel/verwarming is in bestelling!

Een aanrader

Prima bereikbaar,snelle afhandeling email-berichten en klantvriendelijke opstelling.

prima service

vakkundig geholpen

Uitstekende en prettige service bij mooi product

De via de website bestelde infraroodpaneel was te weinig. Telefonisch probleem voorgelegd, waarna via de telefoon het probleem werd prettig en vakkundig opgelost en het scherm terug kunnen brengen en het grotere paneel meegekregen. Het nieuwe paneel voldoet inderdaad goed aan de verwachting

Klantvriendelijk en hele goede producten top gewoon

Klantvriendelijk en hele goede producten voor een goede prijs, top gewoon

Vakkundig geholpen door de dames

mijn ervaring is goed

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort

Over Verwarminghandel.nl

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".