Geweldig!!!!!

Wat een service geeft dit bedrijf, telefonisch goed bereikbaar vriendelijk aan de telefoon en helpen je bij diverse oplossingen. Een dikke 10 voor dit bedrijf!

Snelle levering, prima product

Voor mijn vloerverwarmingsfolie die ik elders heb gekocht kwam ik 3 connectoren tekort. Bij de andere aanbieder zijn de connectoren duurder. De folie ook trouwens, maar daar kwam ik te laat achter.

Geweldige service

Na aanvankelijk verkeerde keuze te hebben gemaakt, zeer soepel omgeruild voor beter passend model. Erg vriendelijk geholpen.

Zeer positief

Snelle levering en zeer vriendelijke klantendienst . Daar kunnen ze hier in België nog veel van leren.

Snelle service goede kwaliteit

Goed prijs kwaliteit

Ik ben goed geadviseerd en daarmee overtuigd dat ik een goed product heb aangeschaft.

betrouwbare levering

De infomatie op de webside was overzichtelijk en een bestelling plaatsen eenvoudig. Goede prijs/kwaliteit verhouding en een snelle levering.

Uitstekende hulp bij vragen!

Na de eerste offerte had ik wat vragen over de uitvoering, installatie en bediening van de panelen. Ik werd uiterst klantvriendelijk en kundig geholpen. De panelen werden de volgende dag al bezorgd.

de levering was snel en zeer goed verpakt. Jammer alleen dat we er pas later achter kwamen dat er een thermostaat bij moest. Zal wel aan onszelf liggen, dat we dat niet van tevoren wisten.

Goed en snel geleverd

De IR verwarming is goed en snel geleverd.

Snelle en perfecte levering

Heb een IR verwarmingpaneel met thermostaat en ontvanger gekocht. Goed en snel bezorgd. Moet nog geplaatst worden. Maar beschrijving op de site perfect

Positief

Snelle levering en prima info en ondersteuning

Snelle levering en goed verpakt

Ik heb nog geen ervaringen met IR panelen. Ter test, voor de WC beneden een IR paneel (270W) voor aan het plafond besteld. Duidelijke montage handleiding en compleet geleverd met schroeven en beugels. 1 nadeel wil ik nog wel noemen (en daardoor een score van 4,5 sterren). Het paneel komt met snoer met aangegoten steker. Helaas is het niet eenvoudig gemaakt om het snoer tijdelijk los te maken om het door een gatje van zeg maar 10 mm in het plafond te steken. Hierdoor werd ik gedwongen tot de keus: Of de steker er af knippen en na doorvoer een nieuwe te monteren, of een gat van >= 45mm te maken om de steker door de plafondplaat de voeren. Mijn keuze is gevallen op het laatste.

Blij met mijn sta zit bureau onderstel

Bestelling van elektrisch sta zit bureau onderstel was snel bezorgd. Frame is van goede kwaliteit en een goede prijs, ik ben er blij mee.

Goed advies! veel voorraad.

Goed advies! veel voorraad. erg vriendelijk

super

uitstekend dienstverlening. zelfs buitenkantoortijd worden de mails beantwoord en word je geholpen. materiaal is prima verpakt en van goede kwaliteit. omschrijvigen zijn gelijk aan wat je krijgt.

Snelle levering , goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit onderdelen

goeie service, ook toen de transporteur nalatig was

Verwarminghandel heeft DPD gebeld en hun best gedaan de verzending weer vlot te trekken. Ik heb mijn pakket toch nog op tijd binnen. En het paneel is ok, het is mijn zesde .... :-)

de paneel is warm m, maar je hebt er meerdere nodig

prima oplossing, duurd lang om warm te worden (ruimte ) maar zeker een goedkope energie

Vakkundig en perfecte service

Nadat ik zelf verkeerde onderdelen besteld had werd ik direct gebeld door een enthousiaste en zeer deskundige medewerkster met de vraag of de bestelling wel klopte. Vervolgens werd ik uitgebreid geïnformeerd over de verschillende opties en werd de bestelling aangepast. Het verschil in prijs werd weggestreept waardoor ik ook nog korting kreeg. Volgende dag alles keurig verpakt in huis. Met name door de service zeer fijne ervaring!

Zeer veel informatie op de website, snelle levering, product oogt degelijk. Paneel is een prima oplossing voor bijverwarming in voor- en najaar. Kortom uitstekend!

Prima kwaliteit. Lage prijzen. Snelle levering.

Dit is mijn 2e infrarood paneel die ik bij de Verwarmingshandel.nl heb ik gekocht. Ook gekeken bij andere bedrijven, maar de Verwarmingshandel.nl kwam als goedkoopste naar voren en de panelen waren direct leverbaar.

Goed advies!

We kregen een goed en duidelijk advies over de te kiezen verwarming. Super vriendelijk en deskundig personeel. Helemaal tevreden!

Alles was en is goed

Alles goed

Infrafoodvloerverwarming

Ik heb 10m2 infrarood vloerverwarming gekocht. Alles was correct geleverd. Duidelijke instructies. Ik heb de vloerverwarming onder het laminaat gelegd en getest. Alles werkt goed. Nu is zomer. Ik ben benieuwd hoe effectief deze vloerverwarming is in de winter.

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort

Over Verwarminghandel.nl

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".