Prima geregeld

Snelle levering. Top.

Top service!

Fijn bedrijf met een topservice. Nemen alle tijd voor je en hebben veel op voorraad. Scherpe prijzen en snelle levering!

Prima service, levering uitstekend en kompleet.

Contact en levering zijn zoals het anno 2021 hoort. Werd zelfs na de bestelling gebeld om te checken of er nog vragen waren en extra advies gekregen. Producten van goede kwaliteit. Top bedrijf. Albert

Hier kon ik de spullen wel vinden.

Deze winkel verkoopt wel de klemmen voor de infrarood vloerverwarming. Goede prijs. Supersnel verzonden.

Voorlichting, keuze en logistiek oké

Xxxxxx

Een goede oplossing met mogelijkheden.

Snelle zending en het ophangen was ook prima te doen met zijn 2en. Het was even zoeken hoe de draadloze thermostaat in verbinding moest met de schakelaar. De werking is prima en warmt goed op.

Alles tip top in orde. Het bestellen ging goed. De iDeal betaling gaf een storing. Een mail gestuurd. Direct reactie en werd goed opgelost. Betaling in orde kunnen maken. Levering snel en producten goed ingepakt. Zeer tevreden over alles. Producten naar verwachting en goed.

Goed en snel

Vloerverwarming besteld met alle toebehoren de bestelling kwam snel en alles keurig in een doos Het kaartje was een meesterlijke set Goed gevoel voor humor dat mag ik wel

Doen wat beloofd is.

Snelle levering en eerste klas materialen.

Perfecte service en deskundigheid

Goede begeleiding bij instellingen thermostaat

Prettig contact

Duidelijke uitleg over het prod

snel geleverd

snel in huis kwaliteit zal nog moeten blijken als het kouder wordt

Gewoon goed

Duidelijk, snelle service goede kwaliteit van materiaal.

Snelle service van een goed product

Het pakket is snel geleverd. Een mooi paneel. De gebruiksaanwijzing leek handig maar was niet helemaal kloppend. Maar met gezond verstand kom je er ook

Goede prijs kwaliteit verhouding

Alu tape gekocht, erg concurrerend geprijsd en daarnaast order netjes en snel afgehandeld! Een aanrader

Goede en snelle service

Infrarood paneel gekocht, snel geleverd, prijs/kwaliteit zeer gunstig en beschrijving klopt met wat er op de site staat

Prima webwinkel

Prima service en snelle bezorging

geweldig geholpen goede service

Na 1 telefoontje de juiste verwarming gevonden en deze was op voorraad

Goed product, snelle levering.

2x verwarming element besteld voor achter de spiegel. Concurrerend goedkoop en prima kwaliteit. Bovendien snel geleverd. Dit adres ga ik bewaren.

Kan niet beter

Zoals gewoonlijk snel en correct.

Vriendelijk, kennis van zaken en daardoor een goede keuze gemaakt. Goede keuze moet deze winter uiteraard nog blijken maar zijn positief.

Erg goed

Erg positief, behulpzame mensen en uitstekende producten. Ik heb hier nu twee maal iets gekocht en ben zeer tevreden.

Snel en correct geholpen !!

Conform afspraak offertes ontvangen, ziet er correct uit !!

Zeer correcte orderverwerking

Na bestelling is contact opgenomen over de verzending. Om het hele pakket onbeschadigd en compleet aan te kunnen leveren is er in overleg een palletzending van gemaakt. Super service en levering binnen een dag.

Een hele prettige en snelle service

Een hele prettige en snelle service

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort

Over Verwarminghandel.nl

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".