Mooi gedegen product, snelle levering

Goede snelle service, solide product en goed verpakt verzonden

Correcte afhandeling

Meerdere zendingen voor een prder is niet prettig

Uitstekend!!!

Top product met een top service!

Vriendelijk, goede kennis van zaken en volop meegedacht ...

We zijn heel vriendelijk te woord gestaan en op basis van dit informatieve en deskundig gesprek hebben wij de keuze gemaakt tot de aanschaf van voorlopig enkele panelen. In de toekomst zullen wij zeker meerdere kamers voorzien van ir panelen. Levering was heel snel en de panelen waren heel goed verpakt om schade te voorkomen. Dit bedrijf is zeker een aanbeveling, goede communicatie, zeer deskundig, snelle levering en goede service. Wij zijn zeer tevreden.

deskundige vriendelijke en meedenkende dames

De telefonische contacten en bezoek aan de showroom waren goed . dank aan susane en detee voor hun deskundige adviezzen.

Top service en snelle bezorging

Top service en snelle bezorging

Ik ben zeer tevreden.

Ik heb Verwarmingshandel meerdere keren gebeld alvorens ik tot aanschaf van mijn aankopen ben overgegaan. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en kreeg duidelijke en heldere informatie en advies. Ik zal zeker in de toekomst weer bij hen bestellen en Verwarmingshandel ook aanraden bij familie en vrienden.

Goed product, Goede prijs, snelle verzending

Ik had een infrarood verwarmingspaneel besteld. Zeer goede prijs voor dit product en het was snel binnen(3 dagen). Bovendien was het zeer goed verpakt om schade te voorkomen. Erg blij met de aankoop.

Geweldig!

Wij zijn super goed geholpen. Klanten service is heel vriendelijk en behulpzaam. Leveringen zijn zorgvuldig en snel. Ontzettend tevreden.

Enthousiast en inspirerend gesprek

Op basis van het informatieve en no- nonsense gesprek met Donnée konden we de keuze maken en zijn tot aanschaf overgegaan. Ook daarna bleek de flexibele opstelling van het bedrijf. Ruilen, met verrekening van het verschil zou geen probleem zijn.

Snelle en nette service

Op mijn vraag duidelijk en gereageerd

Goede voorlichting & service!

Zeker een aanrader. Fijne communicatie, snelle levering en professionele dienstverlening.

Prettig bedrijf met zeer goede service en nemen tijd voor je.

Ik heb hier 4 jaar geleden al een vloerverwarming gekocht voor mijn huis in Portugal en nu wilde ik ook in alle andere slaapkamers vloerverwarming. Ze wisten nog wie ik was en het was zo geregeld wat ik allemaal nodig had. Het was binnen een paar dagen bij mij thuis bezorgd. Ik ben er weer erg blij mee want de verwarming werkt erg goed.

snel en goed

op een vraag later kreeg ik snel en goed antwoord.

Mensen die met je meedenken!

Mijn tweede bestelling voor infrarood vloerverwarming bij Verwarminghandel.nl. Net als de eerste keer werd er weer volop meegedacht door het team en dat resulteerde in de producten die ik nodig heb. Prijzen zijn goed. Zeker als je de service en kennis en kunde van de club incalculeert. Voor een duppie op de eerste rang? Liever niet met producten waar ik jaren mee wil doen en die absoluut betrouwbaar moeten zijn. Dus ik zit goed bij Verwarminghandel.nl!

Helemaal top.

Alles goed geregeld en volgens afspraak. Netjes een telefoontje gehad voor de bevestiging van levering. Super!!

Correcte afwerking van mijn opdracht

Zie bovenstaand

Walking on sunshine

Ondanks de grote oppervlakte van de begane grond van onze woning (90m2) , hebben wij gekozen voor IR vloerverwarming. Best lastig in te schatten of dat goed zelf te doen is. Maar met het doorpraten van de order (zeer vakkundige vrouwen!) en de duidelijke gebruiksaanwijzing groeide het vertrouwen en durfden we het aan. Drie zones op één wifi-thermostaat en één baan folie gekoppeld aan de groep waar al twee IR panelen op werken. Het is geweldig, die weldadige warmte. We zijn er érg tevreden mee. En onze gasconsumptie is bijna tot 0 gedaald. Super VerwarmingHandel!

Betaalbare en solide onderstel voor sta buro

Scherp geprijsd, vriendelijke helpdesk heldere uitleg perfecte kwaliteit

Kennis van zaken en een uitstekende service!

De medewerkers hebben mijn vragen met aandacht aangehoord en door hun goede kennis van zaken naar volle tevredenheid beantwoord. Het plaatsen van de bestelling ging gemakkelijk en de levering is soepel verlopen.

Prima service!

De ene dag besteld, de volgende dag in huis, top! Goede communicatie, alles net zo top als bij mijn vorige bestelling. Ik ben een dik tevreden klant.

Nette service

Duidelijke communicatie en denken mee in mogelijkheden. Alleen jammer dat externe bezorging het niet netjes afhandelen.

Prima product en snelle levering

Zeer goede ervaring, productkwaliteit heb ik apart een 5 sterren beoordeling gegeven. Op prijs en levering is niets af te dingen.

Perfect geholpen en snel geleverd!

Super goede informatie en snelle afhandeling

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort

Over Verwarminghandel.nl

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".