plezierig

correct behandeld en een fatsoenlijke prijs

Snelle levering Prima onderdelen Goed verpakt In 1 woord UITSTEKEND

Alles perfect

Alles was in orde. Dank u.

Vanaf uitzoeken van de infrarood panelen tot het ontvangen van de panelen ging alles snel en goed.

werkt goed

voor kleine ruimtes en voor bijverwarming werkt het goed ..past mooi in systeemplafond

Alles gewoon top !!

Was makkelijk te bestellen ! Snel en correct geleverd en prima spul !!

zeer goed

zeer snelle levering en goede kwaliteit

Prima te woord gestaan

Had wat vragen, die zijn telefonisch uiterst correct en vriendelijk beantwoord. De panelen zijn snel geleverd.

Meedenkend!

Top service, wilde ivm sleuteloverdracht de bestelling een paar weken later en op de aanvraag dag alles netjes geleverd!

Het advies maakt het verschil!

Ik heb een paar leveranciers van infrarood vloerverwarming om advies gevraagd voor onze situatie. Verwarminghandel stelde de juiste vragen en boden een oplossing op maat. Door goed advies en een scherp aanbod was de keuze snel gemaakt. Dozenschuivers zijn vast goedkoper maar ja... dan is het maar afwachten of je koopt wat je nodig hebt ;-) Contact met de verkoop binnendienst verliep snel en prettig. Van harte aanbevolen dus!

Fijn bedrijf.

Gedegen voorlichting, goede directe communicatie, flexibel zaken doen, ook in Corona tijd, vakmanschap en produktkennis.

UItstekend

Kundig en vriendelijk. Zal zeker weer bestellen bij hun.

Snelle levering. Keurig verpakt.

Goed verzorgd !

Snel en zeer deskundig

Snel, tijdig, deskundig. Dus op alle fronten heel goed. De infrarood panelen hangen inmiddels en geven fijne warmte op onze veranda.

Goed bedrijf en hele goede service

Met transport beschadigde thermostaat werd zonder problemen snel vervangen door een nieuw exemplaar

Een mooi wit paneeeltje die lekkere warmte uitstraalt, voldoet waar ik hem voor gekocht heb. Het ophangen was wel een dingetje. Er zat een mal bij om de beugels goed te bevestigen. Het daarna op de beugels schuiven was wel een dingetje omdat deze halverwege in een gleuf gleden en blokkeerde. Enerzijds vervelend maar ook wel lekker omdat ie er dus ook niet zomaar af zal glijden. Op de achterzijde zat een sticker dat de folie aan de achterzijde en de voorzijde verwijderd moest worden. Aan de voorzijde zag ik geen folie dus gemailt naar Verwarmingshandel.nl. De volgende dag al bericht terug dat er inderdaad aan de voorzijde geen folie op zat, was een standaard tekst. Vlotte reactie. Prijs was ook netjes en ook snel bezorgt. Ik kan dit bedrijf aanraden.

Geel goed

Echt snel levering spullen volgens bestelling Niks meer te zeggen Top bedrijf

Vlot besteld en geleverd

Ik bestelde een infraroodpaneel. Dat ging online erg genakkelijk. Ik kreeg vlot bericht per email na bestelling. Track en trace werkte ook goed. Paneel was keurig verpakt. Goede ervaring, top.

Snelle levering.

Duidelijk uitleg over diverse producten

Levering is goed en snel, maar product is voor ons zinloos

Al de verhalen die over infrarood verwarming verteld worden kloppen niet. De plaat wordt zelf zeker wel heet, kun je slechts enkele seconden aanraken, maar als je meer als 50 cm van de plaat verwijdert bent voel je de warmte niet meer. Ook de producten die onder de plaat staan blijven gewoon koud. De plaat van 700 W hangt binnen aan het plafond op 2,5 meter hoogte conform de bijgeleverde instructies. Getest op 7 graden. Na 5 uur, nog niets van opwarming te merken. Getest op 15 graden, na enkele uren is het inderdaad ietsje warmer vlak bij de plaat in vergelijking tot een grotere afstand van de plaat. Maar ja bij 15 graden heb ik geen verwarming meer nodig. Naar aanleiding van deze review een duidelijke uitleg gehad van verwarminghandel.nl . Als bijverwarming mag je niet meer dan 1-2 graden verhoging verwachten. Voor ons is dat niet zinvol.

Zeer goede service

Kregen direct antwoord na bestelling, en werden goed op de hoogte gehouden van status van pakket

alles prima

Verwarming werkt gewoon goed

Vlot en deskundig advies m.b.t. infrarood panelen

Vlot en deskundig advies m.b.t. infrarood panelen

Warme service

Ik heb IR vloerverwarming gekocht bij Verwarming Handel. Of dat goed uitpakt weet ik nog niet, want nog niet gemonteerd. Maar de website, het opmaken van de order, de aflevering en de fijne warme telefoonservice daaromheen was supergoed!

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort

Over Verwarminghandel.nl

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".