super tevreden met mijn bestelling

snel afgeleverd , goed koop , en makkelijk om te bestellen.

Bestelling is perfect en optijd geleverd

Excellent experience - fast delivery!

Goede service, goede communicatie en snelle levering. Top!

Alles ging top

Als ik al iets zou moeten zoeken is het dat de levering wat dagen duren[maar dat is meer iets met verwend zijn denk ik]

5 sterren méér dan waard!

Bijzondere en goede produkten uit de VS en het VK die lang niet overal verkrijgbaar zijn in Nederland. Vriendelijke communicatie en vlotte verzending.

Goede persoonlijke service, dik tevreden!

Goede persoonlijke service, dik tevreden!

Snel geleverd, perfecte producten

Snelle levering!

Supper goed en supper lekker

Super blij mee en super lekker

Top!!

Mijn ervaring zijn elk jaar weer top na het krijgen van de beste cadbury eggs van de wereld❤

Leuke artikelen in pakket, niet super bijzonder maar prima in orde.

Bestelling was makkelijk en kwam eerder dan verwacht

Makkelijk besteld, snel geleverd

Zoals de titel; Makkelijk besteld, snel geleverd

Pakket met bestelde producten spoedig ontvangen, geen enkel probleem ermee ervaren. Was trouwens heerlijk.

Goede ervaring

OP tijd

American is great

fijne online shop voor mijn jeugdsentiment

Als kind heb ik in Amerika gewoond, en ben daarom bepaalde producten gewend, die hier vooralsnog niet verkrijgbaar waren. Dank zij deze shop kan ik wel weer genieten van deze producten. De klantenservice was ik vrij snel in het beantwoorden van mijn vragen. Waarom dan toch 4 sterren? Omdat er een paar producten zijn die ik mis, die om wat voor reden dan ook niet in het assortiment zitten. Mocht dit ooit gebeuren dan kunnen jullie wat mij betreft echt niet meer stuk.

prima zoals verwacht

Snel en goed te regelen: overzichtelijk en heeft producten die horen bij Amerika ervaring!

erg goed

Ondanks software problemen heeft de shop alles wat besteld is verstuurd en heb ik het optijd binnen gekregen.

Netjes en snel geleverd.

Een zeer goede ervaring

Goede produkten en een zeer goede servies

pakket nooit kunnen consumeren

mijn bestelling in 2019 ontvangen echter waarschijnlijk bij mijn auto laten staan daarna niets meer gehoord van b.v. een goede vinder op zijn best heeft u het pakket retour ontvangen ? we zouden de schade kunnen delen a sad story

Heb mijn pakketje nog niet

Pakket nog niet binnen en zegt dat hij binnen is

Had hier verschillende smaken van Pop tarts besteld, kwam snel aan en was heurlijk. Aanradertje!

Snel en duidelijk

Snelle levering met duidelijke aangeving wanneer het verwacht wordt.

Alles was perfect van bestellen tm leveren

Keep the good things up

De Tuinderij 17

3833SC Leusden

Over Shop America

Welkom bij Shop America, bij ons vindt u een selectie van de meest populairste en lekkerste producten uit Engeland, Schotland en Amerika. Zoals frisdranken, snacks, snoep en meer!