Pluspunten

Zondagavond voor Kerst 2013 een bestelling geplaatst en op Dinsdag 24 december was de bestelling binnen.

Pluspunten

Zakelijke doch overzichtelijke site, ruim assortiment en goede service.

Geen minpunten.

Pluspunten

Ondanks de drukte van de feestdagen, toch snelle en vlotte levering. Product goed verpakt. Kwaliteit product goed.

geen

Pluspunten

alles dik in orde het is denk ik voor het eerst dan alles zo goed en perfect word geregeld en ook dat je goed word behandeld bedankt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- netjes verpakt - goede communicatie per mail

Ik heb producten besteld die niet meer in stock of leverbaar waren, het lijkt me beter om deze dan offline te halen zodat er geen vergissingen kunnen gebeuren. Ik heb dan een mailbericht gehad met de keuze om een ander product te kiezen voor dezelfde prijs maar later bleek dit product ook niet meer in stock te zijn..dit is heel verwarrend en toch ook wel jammer, want door dat ik 2 maal mijn bestelling heb moeten aanpassen is mijn pakje dan ook pas later verzonden geweest en te laat bij mij toegekomen...

Pluspunten

Groot aanbod, overzichtelijk en hele goede service! Vlot om te bestellen, vlotte levering! Een aanrader op alle vlak!!!

Ik kwam 1 product tegen, namelijk kaas dipsaus van kraft, waarbij op de website een datum stond als vervaldatum die al gepasseerd was. Daarom dit ook niet besteld, dus misschien hierop letten?

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering, goede betaalmogelijkheden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Snelle verzending - Gratis verzending boven de €29,95

Op de website staat "Met zorg verpakt". Ik vond het dit keer niet zo goed verpakt als de vorige keer. Het enige verpakkingsmateriaal dat er dit keer aanwezig was waren twee kleine stukjes karton. Verder lag er een set van 12 blikjes drinken bovenop een doosje snoep. Bij mijn eerste bestelling zaten er luchtzakjes bij, dit miste dit keer. Gelukkig was alles heel aangekomen.

Pluspunten

makkelijke bestelprocedure, faire prijzen, hele snelle levering, alles helemaal in orde.

Pluspunten

Snelle en persoonlijke hulp bij vragen/problemen

Pluspunten

- Het was makkelijk te bestellen, te betalen en je werd goed op de hoogte gehouden van wanneer het verzonden werd e.d. - Pakketje werd binnen de gezegde tijd bezorgd - Ik had een pancake mix besteld en er zat een kaartje bij met de omzethoeveelheden

Pluspunten

Duidelijke website . makkelijk bestellen . Snelle levering.

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De site is duidelijk en overzichtelijk en de klantenservice is goed.

De bezorgtermijn is veel te lang (althans in mijn geval) en de bereikbaarheid van uw bedrijf is ook niet heel goed. De contacttijden van 4 tot 6 uur zijn niet zo handig.

Pluspunten

Een zeer snelle levering. Fijn dat deze site bestaat. Volgend jaar zal ik eerder Stove Top Turkey Stuffing bestellen zodat het niet uitverkocht is.

Pluspunten

amerikaanse producten snelle levering

Pluspunten

Duidelijk menu

Iets uitgebreidere omschrijvingen

Pluspunten

Goed en snel.

De Tuinderij 17

3833SC Leusden

Over Shop America

Welkom bij Shop America, bij ons vindt u een selectie van de meest populairste en lekkerste producten uit Engeland, Schotland en Amerika. Zoals frisdranken, snacks, snoep en meer!