Pluspunten

Heerlijke spullen te krijgen.

Ga zo door!!!

Pluspunten

Duidelijk, en snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering, heel goede service

Pluspunten

Snel,snel snel,op alle gebied! Antwoord snel,betaling geregeld snel,antwoord op email was snel,perfecte opvolging van verzenden,pakje was hier snel...ik kan niet anders zeggen dan ...PERFECT :-)

Kan niet beter!

Pluspunten

snelle keurige levering

Pluspunten

Snelle reactie. Wordt op de hoogte gehouden van levering.

Pluspunten

Netjes antwoord, snel en adequaat. Goed uitgelegd wat je kan verwachten.

grote lekstokken zou fijn zijn

Pluspunten

Wat een service, bestelling persoonlijk afgeleverd. Kaartje erbij, gratis product om te proberen. Mini flesje Tabasco erbij. En mijn favoriete ontbijt; Poptarts!! Dikke 10 voor mijn eerste bestelling!!

Pluspunten

Snel, makkelijk, snel geleverd

mogelijkheid tot gebruik van iDeal

Pluspunten

Snelle levering.

Meerdere producten (voldoende) op voorraad.

Pluspunten

Duidelijke plaatjes, duidelijk wat het product allemaal inhoud en bevat.

Tip: als je iets in je winkelmamdje zet. Gaat de site gelijk door naar de overzicht vancje winkel mandje. Dat is soms irritant als ke veel produten wilt bestellen. Want je moet dan steeds terug voor andere artikelen.

Pluspunten

Snelle levering, en de producten zijn van goede kwaliteit. Plus het omrekenkaartje voor recepten was erg handig!

De doorklik links doen het niet allemaal

Pluspunten

prima kwaliteit

Pluspunten

Veel keuze uit het assortiment, snelle /gratis levering (3 werkdagen) in België (bij bep. aankoopbedrag), zeer vriendelijke en efficiënte klantenservice.

Als ik een verbeterpunt mag geven: de doos met goederen eventueel vullen met schuimpjes of andere bescherming.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke website, redelijk assortiment. De levering en afhandeling van de bestelling waren erg netjes. Ook vond ik het leuk wat extra attenties in de doos aan te treffen zoals een gratis product en korting bij een andere webshop.

Het assortiment lijkt voornamelijk te bestaan uit dranken. Het zou leuk zijn meer voeding te kunnen vinden, zie bijvoorbeeld hieronder. Daarnaast geven bepaalde pagina's een verkeerd beeld. Als ik bijvoorbeeld onder bak ingrediënten kijk, zie ik bij 'chocolate chips & kokos' een plaatje van milk chocolate chips, maar als ik deze categorie open tref ik alleen de white chocolate chips aan. De categorie pie fillings geeft een plaatje van een blik Libby's 100% pure pumpkin, maar dit product is ook niet te vinden in de lijst.

Pluspunten

Snelle levering + snelle reactie via Facebook.

Inpak kwaliteit kan beter bij 20 flessen vanille en een doos proef verpakking 75gr beef jerkey.. Doos begaf het bijna bij de beZorging..

Pluspunten

Duidelijk overzicht van producten en prijzen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering.

Pluspunten

Goed geordend, snelle levering, goede afhandeling evt. Klachten. Zeer service gericht.

Als artikel verkeerd is geleverd is het wel fijn als juiste artikel dan toch nageleverd wordt ondanks de kosten.

De Tuinderij 17

3833SC Leusden

Over Shop America

Welkom bij Shop America, bij ons vindt u een selectie van de meest populairste en lekkerste producten uit Engeland, Schotland en Amerika. Zoals frisdranken, snacks, snoep en meer!