nvt

nvt

Mooie producten

Geweldige service

Mijn pakket was tijdens het vervoer kapot gegaan en er werd meteen een nieuw pakket toegezonden door Shop America.

Snelle levering en product zoals omschreven

Heerlijke witte chocolademelk poeder. Smaakte precies zoals deze in mijn herinnering was.

Great sh*t

Service is great, prices are good for the stuff you get.. Something went wrong with my last purchase and the guys from ShopAmerica solved the problem like everybody should! Check it out! Worth it. Greetings!

snelle levering/ goede prijs en kwaliteit

ik heb amerikaanse tandpasta besteld. Voor mij een goed product. Algemeen een goed assortiment. Ga de volgende keer vast snoep bestellen Leuke tegenhanger van deze bestelling. Till the Next time, We meet Again....

Een nette site

Leuke producten en een snelle levering

was een snelle levering

producten waren zoals de plaatjes op de website .alleen was het doosje met chocolade gereedschap helaas niet heel aan gekomen .hamer en schroevendraaier .waren stuk in de doos .

Snelle levering en uitstekend verpakt!

Blij met de snelle levering en ook waren de items goed verpakt. Alle producten waren naar verwachting. Zeker voor herhaling vatbaar.

Blij dat ze het product konden leveren

Super service

Heerlijke producten en super leuk om deze dan uit te proberen in mijn YouTube video's of op andere platforurms .. Zeker de galapenio chips en de pizzachips zijn heerlijk hier bestel ik zeker nog !danku voor de top service

Het is de 3e keer dat wij een bestelling hebben gekr, en nu zelfs met de feestdagen heel snel in huis.

Excellent quality and service!

Excellent quality and service!

Alles oké

Goede service & snelle levering

Het bedrijf valt niks op aan te merken. Ze verlenen erg goede service en mijn pakketje had ik binnen twee dagen in huis! Sommige producten vielen helaas wel tegen qua smaak. Voor de rest: top!

Heel tevreden

Heel te vrede.al zouden ze wel I iets meer Americans producten kunnen toe voegen zoals zoute pretzels.

Mooie website

Ik heb alleen rond gekeken

Professionele Site

Een prettige website, snelle levering en goede prijs. Ik ben erg blij met de service die dit bedrijf levert en zal hier zeker nogmaals een bestelling plaatsen!

Altijd leuk!

Makkelijke website, top assortiment en altijd op tijd bezorgt

Geweldige service en smakelijke producten!

De bestellingen kwamen volgens afspraak binnen en, dat is voor mij belangrijk, ik werd tijdig gewaarschuwd dat sommige producten snel uitverkocht zouden zijn.

Altijd perfecte levering van een fijn product.

Al een aantal jaren uiterst tevreden over de fa. Shop America. De levering betreft zwitserse chocoladepoeder van Caotina. Er zijn beslist andere fa’s die dit ook leveren maar Shop America levert het voor een correcte prijs voor product en bezorging!

perfect de verzending

wordt snel verstuurt

Snel en prima prijs.

Irn Bru is voor mij een religie. Shop America leverde dat snel en voor prima prijs.

De Tuinderij 17

3833SC Leusden

Over Shop America

Welkom bij Shop America, bij ons vindt u een selectie van de meest populairste en lekkerste producten uit Engeland, Schotland en Amerika. Zoals frisdranken, snacks, snoep en meer!