Gewoon prima.

Dit was mijn eerste ervaring met deze webshop en die was meteen top. Ik was eigenlijk alleen op zoek naar een bbq saus maar heb dus veel meer besteld. Prima snelle levering zoals beloofd. Zeker voor herhaling vatbaar en ik heb deze webshop dan ook in mijn favorietenlijstje gezet.

Helemaal blij met Shop America. Snelle levering heerlijke producten. Ga zo door!!

Snelle levering en netjes verpakt, niets op aan te merken.

Niks op aan te merken.

Makkelijk bestellen snel geleverd

Makkelijk bestellen snel geleverd

Altijd goed en snel

Altijd goed en snel geleverd

Super leuk en lekker!

Snelle levering, goed verpakt en goede kwaliteit

Snelle nette levering

Caotiba besteld, deze nemen we meestal mee uit Zwitserland, dat kan nu niet. Hier online kunnen bestellen! Wel minimaal 3 stuks... Snel en netjes geleverd.

Super !

Fijne site en goed geleverd. Spullen zijn precies wat ik wilde

Snelle volledige levering

Prima alternatief als je niet naar de USA kan om boodschappen te doen ;)

alles vlot en correct verlopen

wat werd besteld werd geleverd op een snelle manier. Niets op aan te merken.

Altijd perfect in orde

Altijd perfect volgens de bestelling

Snel en goed.

De spullen waren netjes verpakt en snel geleverd.

Uitstekende webshop

Snelle bezorging, snelle reacties op vragen per mail. Er komen steeds meer producten bij en de webshop overzichtelijk. Dat je nu spaarpunten krijgt vindt ik een extra pluspunt.

Uitstekende service

Leuke site om eens andere producten te leren kennen van america die je hier nergens kunt Kopen.

Top gegaan

Goede ervaring

Zeer goeie service

Snelle levering, veilig verpakt, niks op aan te merken! Zeer blij met de service, we zullen zeker nog bestellen bij jullie!

genoeg keuze en alles zoals beloofd

Handig bestellen via de website, levering zoals beloofd en het bestelde is ook helemaal op orde!

Goede service, snel bezorgd!

Niets over te klagen, alles is gegaan zoals verwacht en alles is netjes en snel bezorgd

flotte verwerking en afwerking van de bestelling

precies wat ik hier boven schreef

Van bestelling tot levering, alles is goed verlopen. Geen enkel opmerking! Top!

Net als vorig jaar prima.

Correcte en snelle levering van de producten. Volgend jaar zijn we er weer.

De Tuinderij 17

3833SC Leusden

Over Shop America

Welkom bij Shop America, bij ons vindt u een selectie van de meest populairste en lekkerste producten uit Engeland, Schotland en Amerika. Zoals frisdranken, snacks, snoep en meer!