Alles zag er verzorgd uit.

Prijs kwaliteit geweldig

Zeer goede prijs kwaliteit en een mooie service met achteraf opvolging of alles in orde was enz.. Zo moet da zijn

Lekkerrrrr

De does met producten kwam super snel. Als was netjes ingepakt. En wij hebben genoten van de producten die we zo missen uit de VS.

Bestelling vlot, levering vlot, zoals gehoopt.

Uitstekend!

Snel geleverd en vakkundig verpakt, prima eerste ervaring!

Fantastich

Het pakket dat ik bij jullie heb besteld zat goed verpakt. Het enigste wat ik niet prettig heb gevonden is dat ze het pakket bij ons in de brievenbus hebben gepropt daar door was het pakket een beetje beschadigt. De spullen die jullie verkopen waren heerlijk. Het pakket had ik voor mijn zoon gekocht ook omdat hij benieuwd was naar het snoep dat uit Amerika komt.

Snel en goed

Goede informatie, snel geregeld

Good job

Snel geleverd n mooie spullen. Ik ga hier zeker nog meer bestellen.

Op tijd geleverd en een geweldige selectie aan lekkernijen

Super service!

Mooi assortiment en goeie service.

super snelle levering

Super snelle levering, kwaliteit producten en super leuke ervaring in het algemeen. Een bedrijf welke je echt aanbeveelt aan familie, vrienden en collega's.

Er waren blikjes kapot. :( zal waarschijnlijk bij de post gebeurt zijn. Wel zonde van dat geld!

Fijne shop, snelle verzending en een handgeschreven boodschap maakt de ontvangst extra leuk.

Snel en alles was in orde

Zeker een aanrader om bij te bestellen

Fijne service en snelle levering

altijd goed

snelle levering, keurig verpakt, duidelijk mail contact

Topp!

Levering was snel en de producten waren in goede staat aangekomen. Zeker tevreden!

Alles is top verlopen. Snel en Correct

De juiste producten en tegen een goed tijdstip geleverd, dank u wel.

OK

Goed !

Alles geleverd, snel gekomen en goed verpakt.

Spullen waren zeer goed verpakt.

Perfect in orde, zoals altijd.

Het is mijn favoriete shop voor Amerikaanse producten. Ik ben reeds verschillende jaren trouwe klant en zal dit ook blijven. Deze shop is een echter aanrader, A++!

De Tuinderij 17

3833SC Leusden

Over Shop America

Welkom bij Shop America, bij ons vindt u een selectie van de meest populairste en lekkerste producten uit Engeland, Schotland en Amerika. Zoals frisdranken, snacks, snoep en meer!