Makkelijk besteld en snel geleverd

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Supersite met superproducten en superservice.

Ik bestel er Arm & Hammer tandpasta en Cadburry chocola. Mooie combi natuurlijk. De prijzen zijn goed, ze verpakken het leuk en het is snel in huis. Driewerf super!

Geen klachten

1700 besteld 1900 in huis top service

1700 besteld 1900 in huis top service

Goed en snel

Net a altijd goed

Verbazende snelle bezorging, zeker in deze tijden. En de producten waren beter dan verwacht.

Mac ‘n cheese

Dochter is er gek op... tja ideaal

Prima en snel

Super alles snel binnen en top

Snel en uitstekende service

Zoals elke keer weer toppie, werkelijk perfect.

Snel en goed

Levering van producten waren snel en goed

Lekker spul

Lekkere spulletjes. Bestelproces liep zeer soepel. Track n trace liet wat op zich wachten, verder dik cijfer.

Snee levering

Bestelling snel en goed ontvangen.We zijn heel tevreden

Bestelling prima verzorgd ontvangen

Goede snelle service

Leuk assortiment en snelle bezorging

Gelukkig

Het pakketje kreeg ik de dag na bestelling al binnen, dus dat is goed geregeld. Pakketjes was netjes ingepakt en verzorgd, zo dat het geen transportschade zou kunnen oplopen. Bedankt voor het leveren van dit product, en ik ga hier zeker meer gebruik van maken. Zo lang ze maar doen waar ze goed in zijn.

Na bestelling duidelijk wanneer het Word geleverd . Goed en netjes afgeleverd

Vlot geleverd, zonder problemen.

Zin in Amerikaanse snoep? In een paar dagen heb je het in huis dankzij Shop America

Soms verlang je naar die typische Amerikaanse candy, maar hoe kom je eraan? Dat is nu geen vraag meer: gewoon bestellen bij Shop America en in no-time kun je genieten van jouw favoriete snoepgoed!

Alles correct geleverd

Goede service en snelle levering

Snelle levering en goed ingepakt waardoor kwetsbare producten tijdens het transport niet zijn beschadigd.

Tevreden klant

Tabasco set besteld. Was een goeie deal: mooie prijs en snel geleverd. Zo moet het en zo deden ze het. Goed gedaan!

Alles is bezorgd wat ik bestelde

Was voor een verjaardag van mijn dochter die helemaal gek is op amerika. Vandaar een leuk pakket samengesteld. Wel erg duur voor de kleine hoeveelheden en voor mij is dit dan ook eenmalig. Maar wel leuk en alles is bezorgd dus 5 sterren

Netjes verpakt en snel geleverd.

Hooptidey

Long live shop america, Long live Dr Pepper. Snel geleverd, personal touch. Helemaal prima!

Leuke en lekkere verrassing voor vrijdagavond

Wij hebben dit besteld voor ons standaard familie avond. Heel leuk om alle producten te leren kennen. Het open maken voelde als een pakjesavond.

De Tuinderij 17

3833SC Leusden

Over Shop America

Welkom bij Shop America, bij ons vindt u een selectie van de meest populairste en lekkerste producten uit Engeland, Schotland en Amerika. Zoals frisdranken, snacks, snoep en meer!