Erg goed

Heel snel en correct geleverd.

Fijn om ons favoriete US drankje in Nederland te kunnen krijgen

Goede levering!

Geinig pakket

Geinig pakket met verschillende Jack daniel sauzen die verrassend goed smaken. Het fotolijstje is een beetje overbodig. Levering gebeurt maar twee keer in de week (en dat hoor je pas na de bestelling is geplaatst) waardoor het pakket weliswaar precies op tijd was maar het had geen dag later moeten zijn ...

zeer goede producten en zeer snelle levering zeker een aanrader

zeer goede producten en zeer snelle levering zeker een aanrader

Geleverd wat er gevraagd is

Prima levering en een mooi handgeschreven kaartje! Dankjewel Sylke :-)

Heerlijke witte chocolademelk en snel geleverd

Zie hierboven. De enige plek waar ik gemakkelijk deze witte chocolademelk kan bestellen. Jammer dat het zoveel tegelijk moet zijn, maar ik geef ze ook regelmatig kado

Krijg de juiste producten snel geleverd

ben al een paar jaar klant bij shop america

snel service

Geplette poptarts

Super leuk dat deze artikelen beschikbaar zijn voor Dutchies! Het grote nadeel van de verpakking is alleen dat mijn poptarts geplet en gebroken binnenkwamen. Verder helemaal geweldig!

Altijd in orde en als er eens een foutje is wordt dat direct rechtgezet

Nostalgie in een blikje

Snelle service. Assortiment kan wel wat uitgebreider, maar dat is voor mij geen dealbreaker. Frisdrank keuze vind ik voldoende en is scherp geprijst. Daarnaast vind ik de 12 packs ideaal. Op dit moment zijn veel dingen ook uitverkocht, maar ik vermoedt dat dat komt door de Coronacrisis. Even geduld hebben dus. Samengevat ben ik een grote fan!

Levering zeer snel en compleet.

Review van mijn eerste bestelling waarover ik zeer content ben. De communicatie en snelle levering van Shop America was top.

Heel dankbar vor Deze Site

Als je irn but will Hallen moet je dat hier doen

Ziet er prima uit

Bestelling ging snel. Moet het nog kado doen.Maar alles ziet er prima uit

Correct verlopen

Spijtig dat niet alle producten authentiek Amerikaans zijn. Duitse merken zouden niet in het aanbod mogen zitten. Verder ben ik heel blij met deze online shop.

Snelle service, goede producten

Leuke site

Leuk om dingen die in NL niet te koop zijn wel te vinden. Levering ging niet super snel en minimale bestelbedrag is wat jammer.

Leuke ervaring, goede producten

Eerste keer producten gekocht, vooral omdat ik de periodieke trips niet meer kan maken en producten hier mis. Alles goed aangekomen!

Prima! Meerdere bestellingen volgen!

Geen klachten, alles ontvangen wat ik had besteld en betaald. Snelle levering! Hier ga ik nog vaker bestellen!

Snelle levering goed verpakt

snel en prima

snel en goed binnengekomen en helemaal naar wens

Mmmmm

A little piece of USA in NL

Super!!

Heel blij met onze bestelling amerikaanse produkten, ook heel blij met het mailtje dat de produkten weer op voorraad waren en ook netjes een mailtje dat de bestelling 3 dg later kwam dan verwacht

Super snelle levering en goede service

ben zeer tevreden

ben zeer tevreden goede kwalietijd

De Tuinderij 17

3833SC Leusden

Over Shop America

Welkom bij Shop America, bij ons vindt u een selectie van de meest populairste en lekkerste producten uit Engeland, Schotland en Amerika. Zoals frisdranken, snacks, snoep en meer!