Super service !

Ik heb nu een paar keer wat besteld bij Shop America. Assortiment is misschien wat beperkt, maar wat ik zoek hebben ze ! En als ik bestel is de dienstverlening uitstekend. Ze reageren heel snel op vragen en ik kreeg een levering zelf direct van de mensen bij mij afgeleverd (dus zonder pakketdienst) omdat ze bij me in de buurt wonen :-) Ik blijf hier lekker bestellen!

Geen problemen, bestelling snel verzonden en netjes ingepakt zoals altijd.

Overzichtelijk en klantvriendelijk

Bij mijn bestelling had ik nog een opmerking of er toch meer was van een artikel, dat was er na een betaalverzoek alles netjes afgeleverd inclusief extra verzoek en een persoonlijke noot! Fijne overzichtelijke website!

Je word altijd geholpen

Jammer dat er veel uitverkocht is maar de service is goed

Bestellingen volgens verwachting

Op tijd geleverd Netjes ingepakt

Voldeed aan alle verwachtingen

Binnen 24 uur geleverd. Keurig verpakt. Uitstekende track & trace. Goede communicatie middels de mail en website.

Altijd snel en correct

Al een paar keer besteld; altijd snelle levering en de correcte producten. Geen opmerkingen!

Prima site en snelle levering

Site is overzichtelijk, de producten goed verpakt. Ik zou er nog eens bestellen in de toekomst

Helemaal top

Helemaal top alles netjes verpakt en snel in huis

Snelle levering, heerlijke spulletjes.

Snelle levering, heerlijke spulletjes, gaan we van genieten met het BBQ-en

Goed product en nette levering!

We kochten Slap Ya Mama in de VS. Konden het in Nederland helaas nergens krijgen toen ons potje bijna leeg was. Via uw webshop besteld. Duidelijke bestelprocedure en artikel netjes op tijd en goed verpakt bezorgd!

De site is overzichtelijk en biedt een snelle levering ondanks crisis en dat geeft een goede indruk.

Geweldig die harry potter pakket. Mijn zoon was er helemaal blij mee vooral dat je boterbier kon maken. Jammer dat de recept er niet bij zat ma dat hadden jullie via mail prima opgelost terwijl ik t vergeten was dat hij erbij hoorde.

geweldig

Als americaanse zijnde vindt ik het geweldig om amerikaanse eten in nederland te kunnen kopen en dit is ook goed om onze dochter alvast kennis te laten maken met het amerikaanse eten daar wij in de toekomst willen gaan wonen in Amerika. Helemaal top!

Topbedrijf!

Uitstekende kwaliteit en service! Een echte aanrader voor Amerikaanse producten.

lekker

Stad en land afgezocht naar mountain dew en hier hebben ze het. Even gemaild wat de houdbaarheid was van de blikjes en maar meteen 4 trays besteld . Na twee dagen al binnen perfect.

Alles mooi op tijd verzonden en alles is ook aangekomen. Alleen jammer dat er een deuk in zowel de Pringels als de thee doos zat, maar daar kunnen ze niks aan doen. Al het eten/drinken was lekker 😁

Alles ok

Zou wat meer producten willen kunnen kopen maar snap dat dat niet mogelijk is.

Snel, duidelijk en goed verpakt!

Had de Jack Daniëlssaus in een restaurant gegeten en ben op zoek gegaan op internet. Jullie gevonden en besteld. Wist alleen niet welke het precies was, maar heb toen meerdere soorten besteld. Allemaal erg lekkerrrrrrrr! En zeker niet te duur voor het gebodene.

Bestelling kwam snel en op de datum

Snelle service en goede informatie

Snel gelev erd goed. VErpakt

Als product er is krijg ik mail en wordt dan snel. Erstuurd

Mijn zonen waren heel tevreden!

Product was zoals het op de site staat, vlotte levering, zelfs in Corona tijden. Eerlijkheid over vervaldatums

Helemaal top!

Top en snelle levering

Ondanks Corona optijd verzonden

Vond het super dat er naar de houdbaarheid wordt gekeken..

De Tuinderij 17

3833SC Leusden

Over Shop America

Welkom bij Shop America, bij ons vindt u een selectie van de meest populairste en lekkerste producten uit Engeland, Schotland en Amerika. Zoals frisdranken, snacks, snoep en meer!