Alles tip top in orde!

Ik heb vrijdag besteld en de volgende woensdag alles aangekregen (in deze COVID-19 tijden is dat meer dan prima!). Alleen bevatten de mails soms dt-fouten, als ik dan toch iets moet zeggen :P

Snelle levering, goed verpakt.

Het artikel is prima ontvangen.

Het artikel Aloe Tropical is verrukkelijk.

Eindelijk gewone mountain dew gevonden. Nu alleen nog Keebler Crackers en dan bestel ik daar zeker dozen vol van!

Snel en kompleet

Op woensdag besteld en op vrijdag al binnen. Super.

Snel en goed !

Snelle en perfecte levering

zie boven!

leuke webwinkel met heerlijke producten

De bestelling was heel snel verzonden en was goed verpakt. De producten zijn heerlijk en hebben een gezellige uitstraling, erg leuk om te zien en ook van te genieten! Een aanrader voor een snelle, en heerlijke amerikaanse maaltijd. Erg leuk om hier te (web)winkelen!

Heerlijk dat het kan

Zo fijn dat er een plaats in Nederland is waar ik die fijne dingen uit het buitenland kan bestellen. Wij bestellen hier al jaren. Onze favoriet is Caotina. De lekkerste Zwitserse chocolademelk die er is (in 3 smaken) maar ook andere dingen uit de shop zijn heerlijk. Snelle levering netjes verpakt, ook in Corona tijden.

Fantastische producten

bestelling keurig afgehandeld

bestelling keurig afgehandeld

fantastische shop veel keus

ik eet graag jell -o.en bij america veel keus in smaken. zaaaaaaalig. en prijzen vallen ook mee. gelukkige klant uit pelt met american native roots.

Altijd aandacht voor de klant

Er is wel eens iets fout gegaan maar bij de Shop America lossen ze het altijd netjes op Deze bestelling en dat was best een grote ging het prima 👍

Top service alles netjes geleverd

alles goed verpakt en snel geleverd helemaal top

Uitstekende levering weer

Prima ervaring, alles weer goed aangekomen, bedankt!!

Perfecte levering

Fijn om onze favoriet ook hier te kunnen bestellen!

Uitstekende en snelle service. Top!

Uitstekende en snelle service. Top!

excellent

Was snell gelevered~!! En alles wat ik heb verwachte ~!! Was en LIFESAVER~!!!

Prima shop

Bestellingen zijn altijd keurig op tijd en goed verpakt. Een aanrader .

Typische USA producten thuisbezorgd, redelijke prijzen

Onbekende varianten van bekende drankmerken, en producten waarvan je de naam wel hebt gehoord maar nog nooit in werkelijkheid hebt mogen proeven. En dat alles thuisbezorgd voor nog niet eens zo veel meer geld dan je in de supermarkt voor Nederlandse versies betaalt. Aanrader!

Bestelling wederom snel geleverd

Al meerdere keren bestellingen geplaatst bij Shop America. Uitgebreid assortiment en de producten worden altijd snel geleverd. Ga zo door!

Goede service, altijd goede producten, assortiment mis ik nog het een en ander in.

Web site is goed te bereiken ook als er vragen zijn is de service goed

Smooth and easy transaction.

Everything went really smoothly. Will definitely buy from Shop America again.

Prima web shop

De Tuinderij 17

3833SC Leusden

Over Shop America

Welkom bij Shop America, bij ons vindt u een selectie van de meest populairste en lekkerste producten uit Engeland, Schotland en Amerika. Zoals frisdranken, snacks, snoep en meer!