Pluspunten

Snel geleverd, alles prima.

Pluspunten

Mooi ophaalpunt dicht bij mn man zijn werk

Ik mis alleen de orangecake van duncan hines en de mintM&M's

Pluspunten

Klanten service 110%

Pluspunten

Gebruikersvriendelijke website

De bezorgkosten eerder vermelden bij snelle levering. Ik was op tijd maar zag dat bij afronden bestelling, dat bij de snelle levering extra bezorgkosten betaald moesten worden. Dat is jammer want bij de meeste bedrijven zijn er boven een bepaald bedrag geen extra bezorgkosten en wordt het de volgende dag bezorgd.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Delivery was very fast and we got the right order

Suggestions

None for now

Pluspunten

Er is zoveel Amerikaans snoepgoed te krijgen, dat is bijna nergens anders zo. Bovendien is het fijn bestellen via deze webshop, alles is mooi overzichtelijk.

Alles is goed zoals het is!

Pluspunten

Snelle bestelling en levering

Pluspunten

Erg snelle en vriendelijke reactie op de mail. Binnen tien minuten na dat ik de bestelling geplaatst had kreeg alweer een mail over het product dat uitverkocht was en onverwacht toch weer in voorraad was. Echt erg scherp!!! Kortom ik ben erg tevreden met deze service en heb het al mijn vrienden en famie al verteld!! Ik ga zeker nog een keer iets bestellen!!!!

verpakking bij zware zendingen

Pluspunten

snel besteld voor de kerst, gevonden via google deze producten mijn goeie vriend was er erg blij mee

jammer dat ik meteen moest betalen want kreeg de week later pas me loon maar dat was mijn probleem denk ik he

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Breed assortiment

Prijs kwaliteit was belachelijk, als je voor 23€ aan snoep koopt verwacht je meer. Daarnaast waren de snoepjes niet lekker.

Pluspunten

Zeer snelle levering . Fantastische produkten die bij ons(Belgie)zo goed alsniet te vinden zijn!!

geen idee

Pluspunten

Snelle bezorging en goede klantenservice

Pluspunten

Overzichtelijke website en snelle levering.

Pluspunten

overzichtelijke website, duidelijke prijsaanduiding afzonderlijke producten en verzendingskosten, snelle service en makkelijk op te volgen via track n trace

Pluspunten

Duidelijke en snelle reacties via email over verloop van de bestelling

Pluspunten

Leuk assortiment, snelle verzending

Pluspunten

Direct een bericht dat laat weten of de bestelling binnen is en je krijgt er ook een als het is verstuurt. Alles was duidelijk op de site en in de mails.

Pluspunten

snelle levering, alles in orde!

Pluspunten

Overzichtelijk en volop keus, en aanrader

Misschien wat meer non-food

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed assortiment

- minimale bestel bedrag is onzin. of geen minimum of geen verzendkosten. als je verzendkosten betaald is het raar dat er minimum is. - prijzen zijn wel erg hoog, mag scherper als reactie op de opmerking van shop america: Laat de keuze bij de klant of ze onder de 20 meer verzendkosten willen betalen of niet. niet de klant iets verplichten wat ze misschien niet willen

De Tuinderij 17

3833SC Leusden

Over Shop America

Welkom bij Shop America, bij ons vindt u een selectie van de meest populairste en lekkerste producten uit Engeland, Schotland en Amerika. Zoals frisdranken, snacks, snoep en meer!