Pluspunten

Snelle levering.

De doos Pringles die ik had besteld was gedeukt waardoor bijna alle chips waren gebroken.

Pluspunten

Exceptionally good communication. Good Service. Products as they should be.

Geen jullie zijn goed

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De levering

De goederen in een grotere doos. Ik had Pringles besteld.. Die waren zo in een doos gepropt, dat de hele zijkant was ingedrukt dat inhoud voor een groot deel bestond uit verbrokkelde chips.

Pluspunten

Toppie, echt snel verzonden en ontvangen. Lekkere producten.

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke website

Pluspunten

All in all a good experience. Quick delivery and clearly marked when it had to be ordered to make it before the holidays.

When going back to a page, it would be nice to have the page load where you left off instead of at the top of the page.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- overzichtelijke site - ruime keus aan producten - correcte en snelle levering

Sommige verpakkingen van producten in mijn bestelling waren in elkaar gedrukt (beschadigd), blijkbaar om alles passend in de doos te krijgen. Omdat het een kerstcadeau was, vond ik dat wel jammer.

Pluspunten

Snelle levering.

Website kan wat overzichtelijker.

Pluspunten

Nette afhandeling, ik kom hier zeker terug...

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Snel, goed verzorgd.

De ' 7' is gegeven nav bestelling via gebruik telefoon. Dat werkt beetje anders / andere look & feel dat via desktop /laptop.

Pluspunten

Sneller bezorgd dan aangegeven, netjes!

Mocht wel een gratis proefpakketje bij zoals vorig keer.

Pluspunten

Overzichtelijk, makkelijk te gebruiken

Pluspunten

goede service, vlotte levering, indien artikel niet op voorraad is ontvang ik een mail wanneer het weer voorradig is.

Pluspunten

Good service and the best prices of any expat store I have found in Holland so far. My favorite B.B.Q. sauce is KC Masterpiece. However,I purchased the Jack Daniels B.B.Q. sauce you sell and it's just as good.

None

Pluspunten

Zeer snelle levering !!

Pluspunten

Wat een ontzettend leuke webshop heeft u. Ik ben helemaal gek op de Amerikaanse spullen maar het nieuwe assortiment uit Engeland is ook te gek! Ook vind ik de Baru marshmallows heerlijk! Vooral die met zeezout. De verzending was ontzettend snel en de spullen mooi ingepakt. En dat tijdens de feestdagen. Helemaal top

Ga zo door

Pluspunten

Snelle levering, uitstekend verpakt en echt prima service als er is een keer wat misgegaan is. Alleen maar positieve ervaringen met Shop America in de afgelopen jaren!

De site is wat onoverzichtelijk door het ruime assortiment. Hierdoor is het soms nogal zoeken, tenzij je gericht zoekt naar bepaalde productnamen. Maar ik lees her en der dat er een vernieuwde site aan zit te komen dus dat gaat vast goedkomen!

De Tuinderij 17

3833SC Leusden

Over Shop America

Welkom bij Shop America, bij ons vindt u een selectie van de meest populairste en lekkerste producten uit Engeland, Schotland en Amerika. Zoals frisdranken, snacks, snoep en meer!