Duidelijke website ruime keus en snelle levering

Goede service, aardige werknemers

Tevreden klant, fijne website en bij het ophalen van de bestelling werd ik goed geholpen.

Prima shop, snelle levering

Prima overzichtelijke webshop. Levering netjes op tijd.

Uitstekende service,

Wederom super snel geleverd. Artikelen fijn verzorgd. Als je vragen hebt en je belt naar de winkel wordt je fijn geholpen 😊

Snelle en duidelijke levering

Meerdere keren online besteld, altijd duidelijk omschreven wanneer ik mij bestelling ontvang.

Snelle levering, harstikke netjes verpakt! Top service

Nette en correcte service

Goede service en hulp. De bestelling wou eerst niet lukken maar kreeg al vrij spoedig een mail om toch de bestelling rond te maken.

Een ervaring om vaker te winkelen op de side

Een mooie side met een duidelijk overzicht en mooie merken

Super website, bestellen en de volgende dag in huis!

Niks op aan te merken werd na deze site gestuurd door mijn broertje had die dag meteen besteld en het de volgende dag al in huis TOP!!

Mooie merken en snelle levering!

Zeer prettig! Daarom mijn winkel!

Super fijne zaak, mooie items en erg goede service!

Erg goede service, snel, duidelijk en bij evt retour meteen teruggestort!!

duidelijke website en snel geleverd

top alles snel geregeld en geleverd

Top berdrijf

Super en snel topertjr

Al binnen een dag in huis!

Een prima site, duidelijk en overzichtelijk. Mooie merken! Bestellen gaat erg makkelijk en ik had het de volgende dag al in huis. Fijn ook het track en trace. Kortom: top!

Wat een gemak

Mooi product,goede prijs,snelle levering ,kortom wat een fijne webshop.

Top! Direct geleverd en ook erg leuk ingepakt!

Top shirt geleverd gekregen

Altijd zeer nette en snelle aflevering

Altijd erg tevreden met de levering. Volgende dag in huis in een mooie nette doos.

SUPER

Snelle levering en zoals altijd keurig verpakt!

fver

Goede service en levertijd

9.5

Super goeie service binnen 1 dag ook echt in huis ( 1 aanrader zeker volgende keer weer bestellen vij deze zaak grt ptantillo!!!

Goeiw service

Voor de tweedemaal bestelt, eerste keer was mijn maat te groot en vervolgens uitverkocht... goeie retouneer proces en leuk/goed klantenservice. Tweede keer polo bestelt en helemaal super. Mooie luxe verpakking dat doet al goed bij het binnen krijgen van pakketje

Perfecte service

Alles prima, duidelijke site en men word goed op de hoogte gehouden over het pakket

Excellente Service!!!

Allereerst was mijn bestelling snel bezorgd en heel mooi verpakt!! Twee dagen nadat ik mijn bestelling had ontvangen was hetzelfde artikel in de uitverkoop. Ik heb Rico Moda gemaild met die mededeling. Snel na mijn mail ontvang ik een reactie van RM. Er werd totaal niet moeilijk gedaan en zonder ook maar één negatief woord werd het prijsverschil teruggestort!! Dit was mijn allereerste aankoop bij Rico Moda en zeker niet mijn laatste. De complete service is simpelweg SUPER!! Van bestelling tot en met bezorging, in één woord fantastisch!!!

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR