Goede ervaring

Fijne winkel!

Goede producten en klasse service!

Snelle levering en mooie webshop!

Mooie kleding en fijne webshop

Goedkope merkkleding, snel geleverd

Goedkope merkkleding, snel geleverd

Supersnel en helder

Je wordt steeds op de hoogte gehouden en de levering is heel snel. Prima service!

Snelle levering, leuk verpakt

De shirts zijn snel en netjes afgeleverd. Zeker een aanrader

Fijne webshop

Fijne webshop helaas werkte de kortingscode niet. Tot twee maal toe hier moest ik zelf achteraan. Anders hadden ze de maximale punten gehad.

Top service! En op de afgesproken tijd binnen!

Alles op tijd binnen en netjes alles verpakt

Snelle levering!

Altijd top!!!

Altijd een feest om een pakketje thuis te krijgen!!

Geweldige webshop, zeer correct en vlot afgehandeld binnen 1 dag!

Op zoek naar leuke zwembroek voor vriend van mijn dochter, kwam ik op jullie site. Enorme keuze! Prima site, duidelijk en jullie komen keurig de afspraak na dat pakketje er de volgende dag is! Fantastisch! Geen gedoe!

Goede webshop met mooie collectie kleding

Snelle levering, mooie verpakking

Wederom een snelle en supernette levering van mijn aangekochte kleding bij jullie, Top!

Als ik bij jullie iets bestel gaat het altijd goed en het pakket ziet er erg verzorgd uit. Er wordt echt aandacht aan besteed, helemaal Super!

Mooie site en super service!

Riem besteld. Goede en duidelijke afhandeling. Snelle service. Prima shop.

Top services!

Snelle en hele goede services. Op advies een maat groter besteld en zit perfect.

Fijn en top

Ik heb laatst een shirt besteld en ik ben er verliefd op. Fantastische kwaliteit voor een mooi prijs. Ook vaak een leuke korting op de artikelen en dat is wel aangenaam Ik hoop dat ik de giftcard kan winnen!!! Groetjes Pim schepers

snelle levering, top service en bij het ruilen in de winkel, dankjewel!

Artikel is aangekomen tijd zonder beschadigen en zoals in foto aangetoond de verpakking was ook zeer mooi aan elke detail is gedacht !! Zeker en vast aanrader voor merkkleding bij te kopen

Mooie kleding en snelle levering

Mooie kleding, duidelijke communicatie en snelle levering. Kortom zeer tevreden en ga hier een volgende keer zeker weer bestellen.

Uitstekend en goed

Ik bestel online en altijd netjes en correct en ik bestel alleen nog bij rico moda 👍👍

Niks op aan te merken. Maat klopte en het was ook binnen de tijdsindicatie bezorgt. Topwerk!

Niks te klagen altijd goed

Veel keuze en snelle levering

Veel keuze ook in grotere maten, de levering was snel.

-Snelle bezorging. -Goed geïnformeerd dus gelijk een mail gekregen -zeer professioneel -leuk pak papier - ik vind het zelfs beter dan zalando Ik zal vaker hier kleding bestellen!

gewoon goed

80 Lange Vorststraat