Pluspunten

Altijd snelle goede service

Pluspunten

Zeer snelle levering. Kleding in goede staat ontvangen. Keurig verpakt. Fijn dat je achteraf kunt betalen. Als extraatje paar handschoenen ontvangen.

Pluspunten

Alles super netjes geregeld ik had een broek besteld die te klein was en heb hem daarom terug gestuurd met hun retour formulier en binnen 2 dagen had ik al een nieuwe broek in de juiste maat! Zeer tevreden

Pluspunten

Snelle levering, keurig ingepakt met extra vloeipapier, echt een cadeautje!

Een kleinigheidje: Als je iets van stone island besteld, geen kortingsbon toevoegen waarbij je geen stone island met korting kunt bestellen.

Pluspunten

fijne website, duidelijk.

bezorging ging niet goed. ik had aangegeven vrijdagmiddag bezorging. Postnl is vanmorgen geweest. Dus gemist. krijg bericht 2e levering gemist. kopt niet. nou moet ik daar weer achteraan.

Pluspunten

Snelle service! Leuke producten! Goede layout voor online shoppen!

Geen!

Pluspunten

Snel geleverd in stevige doos. Goede voorwaarden.

Waarom het rare rode plastic label bevestigd aan het product?

Pluspunten

Ik heb geen verbeterpunten, het was netjes geleverd in een mooie doos, dus ik ben helemaal tevreden!

Pluspunten

Goede service, scherpe prijzen

Pluspunten

Heb hier al vaker besteld echt een goeie winkel. Nooit problemen gehad retourneren gaat ook heel gemakkelijk en vaak nieuwe collecties online

Soms zijn producten iets te lang uitverkocht waardoor ik bijvoorbeeld ook op andere sites ga zoeken terwijl het bij jullie eigenlijk het beste is.

Pluspunten

Goed bereikbaar, goede service, had problemen met een broek kon deze kosteloos terugsturen en kreeg een tegoedcode voor het bedrag.

Pluspunten

Erg goede kwaliteit, en zeer snelle levering. Ik ben altijd tevreden wanneer ik iets bij deze winkel bestel. Is er iets met de levering of met het product, dan belt de winkel direct op en probeert het probleem op te lossen. Dit gebeurde mij namelijk met een trui, en is erg professioneel afgehandeld door de medewerkers.

Pluspunten

Erg snelle levering, producten netjes en verzorgd verpakt. Goede en nette communicatie. Altijd een feest als er een pakket van Rico Moda binnenkomt. Bij de jas werd een hoes en handschoenen geleverd, altijd mooi. Top bedrijf!

Bij jassen, colberts e.d. misschien ook even een kleerhanger meeleveren om het helemaal af te maken?

Pluspunten

Snelle afhandeling; telefonisch contact met Rico Moda gehad en zij wisten exact waar het eea over ging en handelden daarnaar.

Ik zie nu nog geen verbeterpunten.

Pluspunten

Super bedrijf met mooie merken en kleren. Volgende dag al bezorgd en wil je ruilen is dat ook zo gebeurd.

Niks ga zo door!

Pluspunten

Snelle levering Keurig ingepakt Mooie kleding

Pluspunten

Goede en snelle service! De producten worden altijd optijd en erg snel geleverd. Verpakking van de producten zijn altijd goed verpakt.

Pluspunten

goede service en snelle levering!

Pluspunten

Altijd correcte levering!! Top producten!!!

geen tips of verbeterpunten!!!

Pluspunten

Prima geholpen en ze hebben mooie kleding online staan een aanrader

Pluspunten

Kwalitatief goede producten en een zeer uitgebreid assortiment.

Pluspunten

Altijd snelle en goede levering, netjes verpakt. Retourzendingen worden snel verwerkt zodat je niet lang zit te wachten op reactie. Leuke collecties waar je altijd iets leuks vindt!

Er zijn weinig verbeterpunten. Soms is het jammer dat een product snel in mijn maat (M) uitverkocht is en dat het niet snel terug in voorraad komt.

Pluspunten

Snelle en nette levering! Helemaal Top!! De trui was alleen te klein, maar we dien gewoon nog een poging!! Dat durf ik bij jullie winkel wel een tweede keer aan! Top!

Pluspunten

Super snelle levering

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR