Pluspunten

Goede en snelle service! Ook in de winkel wordt je altijd hartelijk ontvangen en geven ze je goede adviezen. Ook de uitstraling van de winkel is super, alles geordend, en je weet waar je aan toe bent.

N.v.t. super bedrijf/winkel zowel winkel als webshop.

Pluspunten

Snel in huis en goed geleverd

Iets sneller een mail sturen als die is verzonden bij mij duurde het aardig land

Pluspunten

Snelle levering van kwaliteitskledij

Pluspunten

Goeie merken voor een goeie prijs

Het betalen met afterpay verbeteren

Pluspunten

Snelle levering Goede verpakking Duidelijke site Mooie kleding /merken

Bepaalde Maten zijn snel uitverkocht en worden dan niet meer aangevuld, dat is soms jammer

Pluspunten

Super goede service en altijd snelle Levertijf

Ik zal het eerlijk gezegd niet weten alleen maar goede ervaringen en heb er zeker al een keer of 20/30 besteld

Pluspunten

Prima website, mooie verpakking, zorg aan besteed.

We hadden bezorgdag op dinsdag, post kwam op maandag, toen er niemand thuis was, maar misschien kunnen jullie daar zelf niets aan veranderen.

Pluspunten

Goede prijs en zeer goede kwaliteit , levering ook netjes op tijd , helemaal top

Pluspunten

Snel geleverd!

Stond bij gratis handschoenen bij m’n bestelling. Ik de maat ingevoerd maar nooit ontvangen. Moest je ze blijkbaar eerst nog toevoegen.

Pluspunten

Goede website Goede service Snelle levering

Heb ik niet

Pluspunten

Snelle levering, grootte keuze uit producten

Pluspunten

Snelle Levering,en prima product. Maar een extra pluspunt ten opzichte van andere sites: De verpakking van het product, mooi design! Met als leuke aanvullende actie een gratis Rico bidon.

Prima, vooral zo doorgaan! De extraatjes en de verpakking zorgen ervoor dat ik vaker ga bestellen. Aldus een tevreden klant.

Pluspunten

Snelle levering en mooie collectie

Pluspunten

Kwaliteits Producten, overzichtelijk en makkelijke website, veel vernieuwing, snelle levering, uitstekende service en klant vriendelijk.

Pluspunten

Snelle levering keurig verpakt.

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering

Pluspunten

Top bedrijf goede kwaliteit en snelle levering geen creditcard nodig om dure dingen te kunnen kopen.

Pluspunten

Mooie webshop! Schitterende zaak!

Heb ik niet.

Pluspunten

Mooi product en snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering, mooi verpakt als een cadeau. mooie gratis handschoenen. Echt super!

Eigenlijk niets

Pluspunten

goede productiviteit op de site, snelle levering. kortom een goed bedrijf waar ik zeker nog wat kleding ga kopen. :)

Pluspunten

Goede service, ik had wat problemen met het afronden van mijn bestelling waardoor de gewenste trui niet meer beschikbaar was in de webshop. Na contact via Facebook probleem opgelost en de trui uiteindelijk kunnen bestellen. Snelle levering, prima contact tijdens de verkoop en bestelprocedure (op de hoogte gehouden worden via de mail).

Aan de trui zaten oranje tie rips (irritant om een trui te passen met die tie rips).

Pluspunten

Kwalitatief mode assortiment. Pakketje ziet er uit als een kadootje. Ook al weet je wat er in zit, get is toch leuk uitpakken. Alle zorg wordt besteed aan het goed inpakken. Top gewoon.

Pluspunten

Snelle en perfecte online service!

Pluspunten

Erg prettige shop en snel bezorgd in een keurige verpakking.

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR