Super bedrijf

Gewoon goed!

Mooie spullen, goed ingepakt en snel verstuurd

Snel verzonden en mooi ingepakt. Ik had een zwembroek besteld en die werd geleverd in een mooi doosje. De zwembroek zat ook nog verpakt in papier.

Had valentino’s gekocht die allemaal verschillende kleuren

Na de 1e keer aan doen inde miezel regen verkleurde de groene kleur en blauwe kleur. Maar van 599-. Naar 413-. Vind ik gewoon goeie prijs dus dann boeit t me nier veel. Valt ook nauwelijks te zien

Super service

Eindelijk mijn pantalon gevonden die ik al in mijn collectie had , vanwege een gaatje op het bovenbeen kon ik mijn broek weggooien, maar gelukkig bij jullie weer gevonden, mijn complimenten voor de goede zorgen aan de verpakking en de snelle service. Met vriendelijke groet Marcel Vreeke

Goeie service

Ik had in eerste instantie problemen van een mooie arte trui, maar ricomoda heeft dit heel professioneel opgelost. Ik heb mijn trui dan ook binnen en ik ben er dan ook heel blij mee dankje ricomoda!

Gewoon net als altijd top service

Fijne website, snelle bezorging en super service!

De website is overzichtelijk en scrollt lekker weg. Nog geen 24 uur na bestelling heb je je pakketje al in huis en terugzenden is door middel van het label dat al in de doos zit, extra makkelijk! Mijn item was te klein en na terug ontvangst kreeg ik een email dat het bedrag binnen enkele dagen terug op de bank zou staan. Dat was direct dezelfde dag nog! Kortom, Rico moda heeft een mooie website met veel variatie aan merken, goede service en snelle bezorging.

Snelle levering!!!

Goeie aanbieding, duidelijke site en snelle levering!

De site en levering is perfect

De site is erg mooi en duidelijk. Ook de levering was perfect, alles was goed verpakt en het kwam aan in een mooie doos. Ook ben ik groot fan van het punten systeem waarmee je korting kan behalen. Al met al is het een perfecte site / winkel om je kleding te bestellen.

Super fijne winkel, aardig personeel.

Super fijne en mooie winkel, aardig personeel.

Alweer een mooie aankoop, blijft voor mij de NR 1 in Nederland

Perfecte service, prijs/kwaliteit uitstekend, ik koop hier al jaren online

Het was perfect

Mooie sale, goede levering en klantenservice

Goed geregeld.

Makkelijk te bestellen en een snelle levering.

Supper goed

Egt beter kan niet ze zegen hun menig als nieg goed is maar als goed zit dan meenen ze het ook egt top personeel

Mooie kleding met nette en snelle levering!

Hele mooie en goede kwaliteit kleding. Altijd verschillende maten op voorraad. Snelle en zeer nette levering. Een winkel waar je zeker waar krijgt voor je geld!

Goede webshop met snelle levering!

Mijn bestelling van Rico Moda was zeer snel ontvangen en ook het retourproces loopt heel vlot en snel! Zeker een aanrader!

Meedenkend personeel... en fijne ervaring

Een plek waar je je thuis voelt en het personeel meedenkt met wat voor jou past. Aanrader

Bij Rico Moda maken ze waar wat ze beloven

Hebben mooie kleding en bestellingen gaan altijd snel en zijn mooi ingepakt.

Top service!

Top service en de qualiteit van de kleren.

Snelle levering, prachtig en met veel aandacht verpakt. Het was als een cadeautje.

Super, snelheid en netjes

T-shirts besteld op woensdag aangezien we zaterdag op vakantie gingen, donderdag binnen, netjes verpakt en snel geleverd, 3 besteld, 1 verkeerde maat besteld, opnieuw besteld en vrijdag de juiste geleverd dus alles kon mee op vakantie. Thanks.

Snelle levering!

Snelle en nette levering!

Top service!

Snel geleverd en ook nog in een cadeauverpakking zoals ik had aangegeven

Super webshop

Mooie winkel met een goeie webshop , snelle service en goed personeel!! Echt een aanrader

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR