Super snelle service.!

Super snelle service.! En keurig verpakt.. Ga zeker vaker bestellen bij Rico moda.!

Top service en een snelle levering! De kwaliteit van het kleding wat jullie verkopen is ook super!

Wordt altijd netjes geholpen. Kleding top kwaliteit en goed advies altijd qua maat

snelle service

snelle service

perfect!

Ik was al 1 keer eerder naar de Rico Moda gegaan en pas geleden was het voor de tweede keer ook zo ver. werd direct geholpen en alles werd netjes afgehandeld. In mijn woorden uitstekend gedaan

wij worden iedere keer weer prima geholpen!!!

een mooie winkel met mooie kleding. we worden netjes, vriendelijk en goed geholpen.

Uitstekende en snelle service!

Mooie producten, uitstekende en snelle service/levering

Helemaal top!

Mijn eerste bestelling bij Rico Moda. Een uitstekende eerste indruk! Het artikel is super netjes verpakt, en met een snelle levering. 1 puntje voor verbetering, ik heb geen verzendbevestiging gekregen via mail.

Niks slechts te zeggen

snel geleverd, netjes verpakt.

3x wat kleding bij jullie bestelt super goeie kwaliteit maar de levering was ook altijd netjes ootijd ! Ik bestelt vast vaker bij julie

Al enige jaren klant van Rico Moda. Mooie merken, super service met zeer vriendelijke verkopers.

Top en snel geleverd

Trui besteld die op veel sites niet meer beschikbaar was. Rico moda had hem nog wel. Helemaal top

Keurig en snelle levering

Keurige levering gezien het verpakkingsmateriaal dat wordt gebruikt. Bovendien vond de levering snel plaats inclusief meerdere voortgangsupdates per mail. Ik heb dit als prettig ervaren

Super top

Gewoon heel goede winkel super assortiment snelle levering super service heeeeel tevreden

Rico Moda is echt een top winkel met een goed assortiment en een snelle levering.

Mijn ervaring is erg goed. Er zijn veel leuke items, er is af en toe een mooie aanbieding en er wordt erg snel geleverd.

Geweldig!

Snel maat advies via messenger! Uitgebreide shop met de mooiste merken!

Super ervaring ik kom zeker nog een keer.

Mijn ervaring bij Ricomoda is altijd super goed. Laatst wezen kijken voor een nieuwe jas super netjes geholpen er hangt een goeie sfeer in de winkel. Ik raad iedereen aan om hier zijn spullen te kopen. Zeer maar dan ook zeer tevreden

Supersnel in huis

Vorige week besteld en nu al in huis, goed op de hoogte gehouden per mail!

Snelle service en correct

Snelle levering en hoge kwaliteit kleding

Nog steeds niks ontvangen

Nog steeds niks ontvangen en bezorgmoment nog onbekend

zoals het hoort te zijn.

de zorg voor het verpakken van het product, met name de veiligheidszegel zodat je kan zien of de doos open is geweest.

Snel, en keurig verzorgd!

Kwaliteit, snel en heel verzorgd

Prima.

Was goed geregeld, op tijd.

Geweldig,

Niks op aan te merken.