Zoals altijd uitmuntend

Uitstekende zaak met dito webshop. Op tijd geleverd en met klasse ingepakt.

super winkel een echt aanrader!

Ik hadden pakketje de volgende dag al ik huis en was een mooi en perfect product ook de winkel is super een echte aanrader!

snel geleverd en kwalitatief zeer goed

Had er nog nooit van gehoord, maar mooie website en het belangrijkste natuurlijk, snel geleverd en de kwaliteit van wat je er van mag verwachten van een merk artikel. Dank jullie wel Rico Moda.

Altijd snel binnen goeie service

TOP!!!!!

Correct

Perfect!!

Levering ging aanvankelijk niet goed vanwege verkeerde adressering; medewerkers van Rico Moda pasten het eea aan, het bestelde werd keurig ingepakt en alsnog op tijd geleverd. Transparante communicatie!! TOP !!

Uitstekende nette service!

Alles keurig strak ingepakt. Duidelijke retour etiketten Makkelijk om terug te sturen als dat nodig is. En niet moeilijk doen om een andere maat.

Snel en goed en zeer vriendelijk

Goede service, goede prijs, snelle levering

Makkelijk bestellen alles ging zoals het hoorde, de kleding is van goede kwaliteit

Snelle service, keurig ingepakt en goed georganiseerd om eventueel retour te zenden

Mijn eerste ervaring met Rico Moda was super! Alles keurig verpakt, netjes optijd en perfecte kwaliteit! Ook aan de telefoon netjes geholpen en antwoord gekregen op mijn vraag. Ook iets retour zenden is gemakkelijk, veilig en online snel geregeld!

Snelle service en mooie kleding

Mooie kleding en word altijd super snel verzonden

Snelle verzending, mooi verpakt

Top winkel

Super verzending steeds weer.Super kleding al jaren!zeer tevreden

Super fijne zaak

Bij Rico slagen we altijd! Mooie en hippe kleding. Daarnaast word je heel fijn geholpen in deze flitsende zaak!

Geweldig, snel en correct

Leuk ingepakt

Mooie site, alleen maar topmerken. Maattabel aanwezig zodat je gelijk de juiste maat kan bestellen scheelt weer retourneren. Vandaag bestellen morgen in huis. Top Zaak!

Supersnelle service, mooie producten.

Rico Moda is altijd zeer snel met het leveren van zijn producten. Daarbij is het kledingaanbod altijd zeer up to date en divers, de inkoper weet precies hoe hij de modebewuste man moet aanspreken!

Ik kijk altijd uit naar het pakje, met volle moet. Het maakt me dag weer helemaal goed !!

Altijd snel In huis Mooi verpakt Prima kwaliteit In een woord “Perfect “

Uitstekend!

Snelle levering. En als we langs gaan in de winkel worden we altijd heel goed geholpen!

Makkelijk en snel

Ik kreeg van mn oom te horen over deze site, en zag het grote aanbod aan kleding. Had wat besteld en had het binnen 3 dagen in huis.

Goede service en snelle levering!

Bestelling geplaatst en voordat ik het wist was het alweer bezorgt bij me, bestelling was snel en compleet en goed en netjes verpakt qua buitenkant en binnenzijde! Topservice!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit kleding en netjes verpakt. Levering duurde 5 dagen.

Goede service.

Mooie site. Fijne service en snelle levering.

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR