Uitstekend service

Leuk verpakt en snel geleverd!

Goede ervaringen in het verleden maar deze keer minder

Mijn pakketje was snel ingepakt en verstuurt alleen bij postnl ging het mis rn kwam het pas 5 dagen later

Keurig bedrijf, netjes verpakt, snel geleverd en uitstekende service.

Altijd een fijn gevoel bij deze prachtige kledingzaak. Persoonlijke benadering en ook online de zaken perfect voor elkaar. De eigenaar is ook een fijne vent de staat voor zijn bedrijf en de producten die hij verkoopt. Aanradertje....!!

In één woord: TOP!

Zoals altijd alles snel en keurig verpakt geleverd. Bedankt en graag tot een volgende keer!

Prachtige winkel met goede service

Wij komen er nu al een paar jaar omdat zij echt de merken hebben die mijn zoon erg aanspreekt. Worden altijd goed geholpen en fijne sfeer in de winkel.

Top verpakt en super snelle levering

Een feestje om er te zijn.

Ons bezoek aan de winkel was mede door de corona regels weer fijn,goed geholpen door de enthousiaste medewerker.en nog even een pluim.......wat een fantastisch assortiment.

Snelle levering en perfect geregeld met retour

Mooie kleding, leuke merken

Top kwaliteit merk kleding

Zoals gewoonlijk weer super goeie kwaliteit kleding in super mooie verpakking

Goede en snelle service!

Ik bestel regelmatig bij RicoModa. Je krijgt je bestelling altijd heel snel in huis. Goede kwaliteit kleding en ze hebben een breed en leuk assortiment

Top website met snelle levering!

Mooie overzichtelijke website, snelle levering en goed bereikbare klantenservice!

Top kwaliteit en service!

Altijd top kwaliteit kleding en goede service

Mooie C.P. Company trui besteld, maat op basis van wat het model draagt besteld en dit klopt volledig qua lengte en maat! Scheelt weer heen en weer verzending. Zeer tevreden!

Snelle levering en prima kwaliteit

Ik heb dit weekend een daily paper T-shirt besteld en dinsdag had ik hem al in huis. Mooi T-shirt prima kwaliteit. Snel geleverd en netjes ingepakt.

SUPER SERVICE

Erg netjes ingepakt! Snel en het item wat ik had besteld was gewoon fresh! Tot de volgende keer Rico Moda!

goede service en nette retour procedure

snelle en goede service. vond het product uiteindelijk niet mooi maar dat is een eigen fout geweest. het retour proces verliep snel en netjes

Alles gegaan zoals stond beschreven op de site. Dus geen vertraging, maataanduiding bij het product klopt. Dus geen verrassingen achteraf. Maar het allermooiste was wel het gezicht van mijn zoon toen hij z’n nieuwe jas uitpakte. Wat was hij er blij mee. En dat is als je een moeder van een puber bent nog helemaal niet zo gemakkelijk om voor elkaar te krijgen ;)) Bedankt hiervoor!!!

De site is overzichtelijk. Ik kon mijn bestelling makkelijk vinden en betalen. Het retouren gin heel makkelijk dus dat was ook fijn.

Zeer netjes !

De jas was helaas voor mij niet de juiste maat en de daarop volgende maat was niet meer verkrijgbaar op de site. Er is vanuit Rico Moda nog geprobeerd om bij de leverancier dit product na te bestellen , maar daar ook niet meer verkrijgbaar. Jammer , maar bedankt voor de moeite ! Ook is na het terug sturen van het product het geld zeer snel terug gestort. Nogmaals zeer netjes en klantgericht .

Problemen worden goed opgelost top service!

Super service

Als ik wat bestel, heb ik het altijd binnen 2 dagen. het is chique verpakt. En er zit een retour sticker bij. Super!

Super private shopping

Had gelijk een shop afspraak gemaakt toen het weer kon , werd super geholpen en wat is er fijner om gewoon in de paskamers v jullie de kleding te passen en dan goed advies te krijgen Die ervaring is super En ook weer super geslaagd, blij met m’n nieuwe shirts

Snelle levering en mooie verpakking! Ben er blij mee

Uitmuntend

Duidelijk site, zo besteld en snelle levering van topmerken

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR