Snelle levering, dezelfde dag al verzonden en de volgende dag in huis. Retourzending makkelijk en vele mogelijkheden voor betaling.. top!

goed .

De bestelling zijn goed verzorgd .Een min puntje is als je een mail stuurt en een vraag wil stellen geven ze geen antwoord dit vind ik niet juist . Gr.M

Altijd goed nooit problemen en een snelle levering

Goede kwaliteit kleding en zelfs persoonlijke bezorging van mijn bestelling

Altijd goed

Snelle verzending, netjes verpakt en altijd gegarandeerd van kwaliteit.

Goed en super netjes verpakt!

Bedankt voor de goede service! Net verpakt.

geweldig

Heb om 15 uur een Kenzo trui besteld en om 17 uur al in huis, hoezo geweldige supersnelle service?? Helemaal top, ben er erg blij mee. Geweldige service

Alles netjes op tijd geleverd en netjes verzonden

Top service en snel geleverd...!!!!

Gebelt met de winkel op zaterdag, met de vraag hoe een vest viel invergelijking met een andere vest van c.p copany die ik heb. Advies was zelfde maat als dat ik had ook al was het een andere model, deze heb ik zaterdag besteld maandag ochtend in huis, en paste perfect..!!! Dus advies was top en super snel in huis. P.S trouwens ook met mijn andere bestelingen online maar ook in de winkel goede service

Dikke prima

Goed en vriendelijk geholpen. Ze hebben mij advies gegeven over de maat en over het algemeen gewoon prima geholpen.

Perfecte kwaliteit & service dienstverlening

Echt een aanrader. Een winkel-shop die echt met de tijd mee gaat. Trendsetter in Fashion ;-) ;-)

Voor herhaling vatbaar

Overzichtelijke website en duidelijk order- en bevestiging proces. Pakket kwam mooi verpakt binnen. Super!

Goede service, mooi ingepakt en goede communicatie!

Top service, communicatie was goed en het artikel was mooi ingepakt. Door de drukte bij PostNL duurde het iets langer dan normaal maar dat is volkomen begrijpelijk.

Snelle en nette bezorging.

Top geregeld !

Snel , duidelijk en top geprijsd! Klasse

Wachten

Dit is mijn eerste bestelling bij jullie maar 17 november een bestelling geplaatst gedaan sorry was niet meer leverbaar nu weer besteld maar t is nu 1 december en nog niks gezien ik snap de drukte vanwege black Friday maar nu is de leverdatum weer uitgesteld al 4 keer nu beetje raar ik vind d ef site leuk en mijn zoon nog leuker hoop dat t shirt zo komt en past mvg pascale

Top assortiment kleding, snelle levering en prima communicatie

Een heel mooi assortiment kleding en een hele goede website. De levering van producten is snel en in een goede verpakking. De communicatie is uitstekend, ook bij retourzending.

Altijd keurig verpakt en snel geleverd!

Beste collectie van Zeeland

prima ervaring

Mooie duidelijke website en de producten worden in een nette verpakking geleverd.

Niks meer aan doen! Gratis verzending en retour. De website is ook top. Producten worden goed omschreven. Ik bestel hier vaak mijn kleding!

Geweldig, zoals altijd

Prachtige service, mooie kleren, altijd netjes op tijd geleverd, ook heel nice ingepakt altijd.. Gewoon fantastisch Go Rico Moda... Vriendelijke groeten.

Makkelijke website met mooie merken!

Makkelijk te bestellen, duidelijke mail communicatie. Levering duurde wel lang ivm drukte blackfriday en Sinterklaas. Maar onwijs blij met de schoenen!

Kwaliteit, service, zending . Alles is perfect Heel erg bedankt voor de goede service er kan niks beter Ps. ( mooie sealbagg voor de jassen )

Gaat helemaal top

Mijn ervaring met rico is goed geen klachten altijd op tijd geleverd wat ik koop is goed en netjes verpakt ga zo door

Super kwaliteits kleding en snelle levering

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR