Dikke prima!

Snel geleverd en zeer net verpakt. Prima winkel zou ik zeggen!

De site kan wat beter. Maar de service is goed. Snelle levering en een handig retour systeem.

Snel en netjes geleverd

Online bestelling geplaatst. Dag daarna geleverd. Netjes verpakt

Goed product en snelle levering

Duidelijke webshop en goede service, top

Prima service , snel en prachtige collectie

Bestelling heel snel binnen, prachtige merken en ruime keuze

Keurige levering op tijd

Makkelijk te bestellen, betalen en snel geleverd in mooie verpakking

Top Service.

In de winkel word je vriendelijk ontvangen. Als je hulp nodig hebt word je direct geholpen en als je gewoon even rustig rond wilt kijken laten ze je doen tot je zelf met een vraag komt. Erg fijn!!

Binnen 2 dagen in huis mooi verpakt pakketje

zoals eerder keer weer top!

Alleen maar goed! Netjes,snel en top merken!

Top winkel

Makkelijke website en kleding de volgende dag in huis

Super!Alles voldoend aan de verwachtingen

Handige site! Alles voldoend aan de verwachtingen. Snelle leveringen volgens afspraak. Is inmiddels mijn derde aankoop. Zeker een aanrader.

Goede en snelle service

Tijdens mijn bezoek was er direct een medewerker die mij kon helpen. Zodoende goed en snel geholpen.

Super Service en Snelle Levering!!

Zoals altijd super snel geleverd en mooie producten. Zeer vriendelijk personeel!

Snelle levering en top producten

Het kwam zeer snel en de levering ging zonder enige moeite. Het bestellen zelf ging ook gemakkelijk.

Weekendje weg in Zeeland, altijd even wat kopen bij Rico Moda

Supersnelle levering en fijne webshop ervaring!

Product was op voorraad en de volgende dag al geleverd! Winkel ervaring zoals het, in mijn ogen, ook hoort!

Leuke kleding

Leuke kleding alles netjes en vlot gegaan

Mondkapjes gekocht afgelopen maand. Aardige mensen, mooie winkel en prijs kwalitieit verhouding is goed!

Één en al lof voor dit bedrijf.

Jong en enthousiast team , die alles voor de klant over heeft. Gewoon top.

Altijd goed!

Mijn ervaringen met Rico en zijn team zijn altijd heel erg goed geweest. ben er ook al jaren vaste klant

Super blij met mijn bestelling,Weer mooi ingepakt en weer een super snelle levering! Top bedrijf

Snel bezorgd, makkelijk retour!

Makkelijk te bestellen en retourneren

Overzichtelijke site met veel kleding en een uitstekende service.

Veel meer kleding als voorheen en de nieuwe dashboard is zoveel meer beter geworden. Het feit dat je afterpay kan doen vind ik een gigantische verbetering. Wanneer iets niet voldoet aan jouw verwachting, kun je het zo retourneren. Heel fijn

Fantastische Service

Super service, had jassen besteld en waren te klein zelfde dag de nieuwe besteld en volgende dag gelijk binnen paar dagen nadien me geld gelijk terug, voor herhaling vatbaar

Snel en goed

Savonds besteld en de volgende dag al in huis, netjes verpakt

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR