Één zin of één woord? Uitmuntend!!!!!

Top zaak,ben er helaas nog nooit geweest omdat deze toch wat ver van mijn woon adres ligt verwijdert,maar ben uiterst tevreden over de bestel wijze en product aflevering, gewoon helemaal top,niks op aan te merken.

Goede service, top.

Snelle levering, zijn er problemen krijg je ze makkelijk aan de telefoon. Prima bedrijf

Marijn

Super snel geleverd, en super goede kwaliteit!

Keurige winkel, netjes geholpen. Alleen jammer als ik bel of er een fashion bon ingeleverd kan worden en ze zeggen dat het kan en mijn zoon komt om zijn blouse en kan de bon niet ingeleverd worden vind ik beetje raar.

Ben al jaren klant zeer tevreden!

Zeer tevreden klant!

Exclusieve brand store met óók kleine maten altijd op voorraad.

Een prima ervaring. Product op tijd geleverd. Altijd fijn dat product gratis verzonden worden, en gratis retour (indien nodig). Er staat goed aangegeven hoe het product valt dus retouren is vaak niet nodig. Kleine maten altijd op voorraad net zoals de andere maten.

Mooie merken, snel en correct geleverd!

Mooie merken, snel en correct geleverd! Contact met de klantenservice via WhatsApp was snel en prettig

Zeker een aanrader; snel geleverd en keurig verpakt.

De bestelling is meteen de volgende dag geleverd. Bovendien heb ik de kleding keurig ontvangen; het uitpakken alleen al was een cadeau op zich. Uiterst tevreden en zal daardoor ook anderen aanraden om hier iets te bestellen.

Top website en levering

Alles is super duidelijk op deze webshop. Goede foto’s en info. Mooie merken. Netjes een bericht gekregen over het verloop van verzenden en leveren.

Brutaaal goed netjes en snel

Netjes besteld om 3 uur, volgende dag gratis thuis bezorgd in een erg mooie verpakking heel netjes allemaal!

Top winkel !

Super super....

Super service!

Pijlsnelle verzenden! Retour precies hetzelfde!

Geen idee hoeveelste keer, maar tuurlijk top!!!!!

Uitmuntend

Extreem snelle levering. Jas was mooi verpakt

Zoals altijd weer alles tiptop in orde, bedankt en wat mij betreft zeker tot een volgende keer!

Top internet shop.

Bestel of en toe wat bij Rico moda altijd vriendelijk of je elke week wat koopt. Een echter aanrader mooie merken ga zo door Rico Moda.

Mijn ervaring was correct

Dat het voor herhaling vatbaar is

Perfect zo als altijd iedere bestelling weer..

Perfect zo als altijd iedere bestelling weer

Snel en goede kwaliteit

Hele snelle levertijden en een mooie product

Top, snelle levering

Ik ben heel blij met het geleverde product, zeer snelle levering. Echt top

Ik ben zeer tevreden en heb een goede ervaring met het online bestellen van artikelen bij Rico Moda. Snelle levering en een top service. Rico Moda ga zo door!

Overzichtelijk en snel

Mooie artikelen, snel geleverd en een overzichtelijke site

Prima winkel

Bestel hier regelmatig en heb nooit problemen gehad. Laatste aankoop bleek helaas te klein, maar zonder problemen kunnen retourneren. Binnen 2 dagen had ik het geld terug.

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR