Correct, snel en mooie spullen

Bestelling geplaatst, volgende dag in huis. Kleuren op de website komen overeen. Zeer tevreden over de webshop en over de winkel zelf

Super geregeld en top service!!

Snelle directe reacties en antwoorden en vooral eerlijke feedback!!! Daar heb je wat aan!!

Super!!!

Leuke winkel goed personeel altijd leuk geholpen en staan voor je klaar als je problemen heb!

Deze week weer eens besloten een t shirt te bestellen bij rico Moda. Zoals altijd fijn om te bestellen en top service. Ook na het bestellen toen ik een vraag had omtrent te bezorging werd deze direct positief beantwoord. Kortom nog steeds een absolute aanrader!

Altijd goed!!

Mooie spullen en snelle en goed service

Top winkel! Top service! Aardige en behulpzame mensen in de winkel

Super webshop!!

Super webshop echt, Hele grote collectie, veel keuze, alle kleuren en maten op voorraad. De levering was ook supersnel & had aangegeven dat het een cadeautje was & was super mooi ingepakt! Bestel hier zeker vaker voor mij een 10

Super!!!

Overzichtelijke website, topkwaliteit kleding, snelle bezorging volgende dag in huis. Helemaal super!!

Was snel bezorgd en het pakketje zag er erg netjes uit!!

Super aanbod snelle levering

Mooi ruim aanbod met mooie merken. Supersnel geleverd.

Snelle levering ondanks coronavirus

Ondanks de coronavirus is de levering supersnel.s middags besteld de volgende ochtend in huis. Mijn complimenten.

Goeie Service en kwaliteit

Top kwaliteit snelle levering! Ben tevreden ga er vaker bestellen

1e keer besteld bij hun maar super service en snel ik huis!

Prima top artikel

Super goede service

Rico Moda staat er voor mij om bekend dat zij een super goede service geven. Ze leveren altijd top kwaliteit.

Uitmuntend

Wat een top zaak! - Super kwaliteit/prijs verhouding! - Snelle levering (volgende werkdag in huis) - Top service (altijd vriendelijk, de klant staat op plaats 1)

Perfecte kwaliteit

Mooi verpakt goede kwaliteit echte aanrader bedankt!!

Mooie kleding goede service en snelle levering

Ik bestel online ...mooie duidelijke site . Mooie kwaliteit kleding en accessoires. De bestelling wordt altijd keurig op tijd geleverd en zeer goed en mooi verpakt . Ik ben heel erg tevreden en zal zeker vaker wat bestellen

Supersnelle levering 😃

Kledingstuk heel snel geleverd. Mooi verpakt.

Goede kwaliteit ! snelle service !

Geleverd in vlugge tijd

Mooie zaak en overzichtelijke webshop!

Op tijd en goed geleverd

Top service en mooie kleding

Top service, verder niks over te zeggen!

Geweldig geregeld en mooie kwaliteit

Ik vond het erg fijn om bij jullie te kopen

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR