Uitstekend!

Broek gekocht van CP Company. Uitstekende service. Duidelijke foto’s, juiste communicatie.

Altijd goed & snel!

Giftcard digitaal gelijk in de mail super handig.

Fantastische kleding

Eerste slechte ervaring

Gister pakket ontvangen van sale items 20% korting. Vandaag is er 30% en kon ik die 10% er niet meer bij krijgen. Afgelopen jaren voor duizenden euros besteld en nu problemen om €33,50. Pakket retour en besteld helaas geen artikelen weer. Was een goeie webshop!

Niet goed

Niet goed omdat me pakketje nog steeds niet is bezorgt

Snelle levering en mooi verpakt

Snelle levering in mooie doos met sluitzegel. En ook in mooi papier verpakt.

Top bedrijf!

Levering was weg snel! De manier van verpakken is ook erg professioneel gedaan. Helemaal top!

Alles perfect verzorgd, levering en verpakking!

Snelle levering Duidelijke communicatie over de bestelling Mooi verpakt. Super verzorgd

Klasse verzending

Zeer snelle levering. Nog nooit een pakket op zo'n nette manier ontvangen. Klasse service!

Een geweldige webwinkel

Onlangs een bestelling gesplitst. Snelle levering en en goed geïnformeerd. Kortom een geweldige webwinkel.

Top,snel,en goed spul!

Geweldig snelle service!

Altijd snel & netjes!

Zo goed als de winkel in goes is. Zo goed is ook de webshop, waar je eenvoudig de leukste kleding kunt bestellen en ook snel thuis krijgt! Perfect.

Mijn ervaring is super!

Ik kom al een tijd bij rico Moda ik kom in de winkel en ik bestel ook regelmatig wat online. In de winkel wordt ik altijd heel hartelijk ontvangen er staat altijd een enthousiaste verkoper te wachten met een bakje koffie of iets fris kortom super. Ook ben ik zeer tevreden over de webshop de webshop ziet er keurig uit en als je bestelt is de bestelling altijd netjes ingepakt en razend snel in huis. Ook bij klachten handelt Rico Moda alles keurig af!

Super !

Alles ging volgens plan. Netjes op tijd.. zeer tevreden en verrast over de verpakking., heel sjiek gedaan. Leuk dat er ook een schoenen lepel bijgevoegd is. Sjapo!!! Ga zo door. Grtz.

Goede service heel veel keuze en voor een mooie prijs!

Ik zal bij deze winkel kleding blijven bestellen.

Super snelle levering, product netjes ingepakt. Onwijs blij mee.

Positieve ervaring, goede en snelle levering en het product is netjes ingepakt.

Mooie kleding in deze webshop

Kleding keuze is uitstekend, snelle levering en perfect verpakt... ga zo door!

Een hele mooie overzichtelijke Website, Je kunt alles snel vinden, Tijdens het bestellen van je artikel kun je zelf je beschikte bezorgdag aangeven dat is zeer comfortabel, bij de meeste websites heb je dat niet, dat vind ik een grote pluspunt,👍

Altijd weer een mooie aanwinst van RicoModa

Weer een heel mooi vest gescoord van mijn favoriete merk Emporio Armani EA7

Snel en perfect.

Mijn schoenen kwamen perfect aan, er zullen zeker nog veel bestellingen van mij aankomen in de toekomst.

Goede zaak

Mooie spullen vaak leuke dingen in de sale! Ga zo door 👍🏻

Super service

Ik had een foutje gemaakt met een bestelling en had contact opgenomen met de klantenservice van Rico moda. Super vriendelijk en reageren snel. Probleem werd goed uitgelegd. Pakketje was ook snel thuis bezorgt. Dus in een woord Super bedrijf! Ga hier zeker vaker bestellen.

Super service!

Vlotte bestelling via jullie website, erg overzichtelijk winkelen! Bestelling was al ingepakt in cadeaupapier!! Dankjewel.

Goed assortiment. Snelle levering. Erg nettjes verpakt. Redelijke prijzen en aantrekkelijke uitverkoop van 20%. Retour sticker en herroeping formulier in de doos dus hoef niks online te doen of uit te printen voor eventueel retour. Zo hoort het. Word ik blij van. Ga zo door👍

heerlijke winkel

snelle levering, leuke aanbiedingen en de site werkt heel goed!

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR