superrrrr

Mooi site, fijn met bestellen, niet moeilijk te ruilen!!!

Zoals gewend

Keer op keer een fijne service

De kwaliteit van de hoodie . het verpakken . een woord geweldig!

Normaal top

Heb het product nog niet

Top supper snel!

Ging erg snel , en officieel product goed te vertrouwen

Goede ervaring mijn pakketje is goed afgeleverd.

Fijne site ik kon er makkelijk vinden wat ik zocht. En het pakket is ook goed gegaan dus hartstikke goede ervaring.

Wow Rico...really nice verpakt en snel bezorgt

Ricomoda is zeker een aanrader voor herenmode, topmerken en topkwaliteit met serieuze service. Gistermiddag bestelt en vandaag 11:15u mijn bestelling huis. Absoluut 5sterren, geen twijfels

Net zoals altijd een snelle levering.

Net zoals altijd een super snelle en nette levering. De perfecte winkel met de mooiste merken.

Topservice en betrouwbaar

Bestelling zeer snel geleverd en pakket mooi en zeer goed verpakt. Achteraf bleek dat een kortingscode van 10% niet was verrekend. 1 telefoontje en de verrekening werd als nog terugbetaald. Zeer goede ervaring en betrouwbaar! Dank Ricomoda!

Top ervaring

Snelle levering en een top product.

Alle items zijn van hele goede kwaliteit, het kast wat maar dan heb je oook wat!

Nette levering in een mooie doos van Rico Moda, met een boekje erbij van de laatste trends

Goede kleding

Goede service zeer tevreden bestel hier geregeld.

Snelle verzending en super verpakt

Gewoon perfect

Super winkel.

Duidelijke website, snelle levering top merken zeker een aanrader en ga er zelf ook zeker vaker bestellen. Niks te klagen

Snelle goede service

Netjes verpakt en geleverd zo als verwacht.

Snelle levering van erg mooie kwaliteit producten.

Super goeie ervaring met Rico moda! Bestelling geplaatst op zaterdag en deze werd op maandag al geleverd, terwijl dit bij de meeste bedrijven pas op de dinsdag gebeurd. Al met al goeie ervaring dus!!

Bestelling via Rico mode gegarandeerd succes

Zeer tevreden geen minpunten volgende bestelling zeker via Rico mode

Professioneel en snel

Top: Duidelijke website, mooi assortiment, goede prijzen. Qua levering ervaar ik het als chique en super snel. Tip: Echter was mijn bestelling helaas te klein en moest ik retourneren. Gezien ik met afterpay wilde betalen, is het mij nu niet helemaal duidelijk hoe dit wordt afgerond.

Snel

Donderdag 2 truien besteld, volgende dag in huis, zelfde dag terug gestuurd. Maandag geld terug. Top

Goeie snelle levering

De trui zag er goed uit! Alles was netjes van bestellen tot bezorgen was goed ingepakt. Zeker tevreden.

Snelle service!!

Goede webshop met mooie merken

Netjes ingepakt en snel binnen gekregen.

Perfect en Snel

Bestelling volgende dag in huis, goed verpakt keurig Ook klopte de bestelling goed

Supermooie fit en uitstekende kwaliteit

Mooi ontwerp en zit ook nog eens heerlijk! Superblij mee!!

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR