Goede service en afspraken zijn nagekomen

TOP!

Goed product en snel geleverd.

Op de Rico Moda website zag ik een mooie Armani badlaken voor een prima prijs. Bestelling verliep vlot en product was snel binnen. Zoals ook bij mijn eerdere bestellingen was alles netjes ingepakt. Wederom een goede ervaring met Rico Moda.

een 10

Het is gewoon een top zaak met top service

Netjes verpakt

Pakketje snel geleverd en netkes ingepakt

Ik had 2 verkeerde besteld voor me vriend in maat M dus wouw ruilen voor een S is gelijk netjes verstuurd zonder problemen echt een top service. Had het nodig op zondag en kreeg het ook zondag optijd binnen!

Geweldige service en levertijd!

Had dit shirtje dag van tevoren rond kwart voor 5 besteld en kreeg nog geen 5 minuten later een track en trace via de mail, waarna ik hem een dag later in huis had! TOP SERVICE!

Bestel hier vaker en altijd een feestpakket als deze binnenkomst. Netje ingepakt en compleet . Helaas dit keer iets moeten terug sturen van de sale en dat kost je dan we de verzendkosten maar duidelijk aangegeven dus geen probleem. Ga zo door

Perfect.

Bekeken. Besteld en netjes ingepakt afgeleverd.

Perfect zoals altijd!

Koop graag mijn kleding bij deze winkel. Altijd netjes en correct geholpen!

Merkkleding, prijs, verpakking en verzending, gewoon super.

Ik koop al jaren bij Rico Monda Uomo en ik ben nog steeds erg tevreden ook met regelmatig nieuwe merken, er is altijd voor iedereen wel iets bij, ga. O door Rico Monda Uomo dan blijf ik een tevreden klant

Geweldig en goede service.

Bestelling snel bezorgd. Goed verpakt.

Mooi en ruim aanbod, super service. Voor elk wat wils.

Goed advies, snelle levering

Altijd zeer goede ervaringen met het bestellen bij jullie. Ook als je een vraag stelt via whatsapp over een bepaalde maat dan krijg je snel en duidelijk antwoord en ook de levering is altijd snel en netjes verpakt!

Super snel en goed verpakt top

Snel goed verpakt echt een top winkel

zoals altijd uitmuntende service

had een shirt met een klein gaatje erin,na 1 was beurt even een email gestuurd en binnen de kortste keren werd dit op gelost met de juiste oplossing nogmaals hartelijk dank aan het team van rico moda mvg tim

top

duidelijke website en volgende dag al bezorgd super

Eerste keer dat ik kleding heb besteld hier. Het shirt werd snel geleverd. Daarnaast geen verzendkosten en het was echt super verpakt als cadeautje. Ik heb er iemand heel blij mee gemaakt en er zullen hierdoor nog meer bestellingen worden gedaan =)

Uitstekend 😊

Uitstekend 😊

Super snel ; uitstekend verpakt!

Helemaal niks op aan te merken ; kan alleen opmerken dat alles keurig verpakt en zeer snel in huis was.

Snelle, originele en top verzending!

Binnen één werkdag had ik mijn item in perfecte conditie ontvangen van Rico Moda. Netjes in een mooie en originele omdoos verpakt. Het item was ook nog eens verpakt in leuk uitpakpapier. Klantbeleving anno 2019, top! Tot de volgende keer!

Goed gerunde zaak

Goede kwaliteit, product altijd zoals beschreven. Gratis verzenden en retourlabel toegevoegd. Altijd tijdig bericht over een verzending

Super snelle en nette verzending!! Netjes verpakt!

Goeie ervaring met mooie deftige verzending!! Snelle reactie op vraag via Whatsapp.

Altijd klantvriendelijk

Met 3 zonen zijn de eisen erg hoog binnen ons gezin. Wanneer moeders op eigen houtje weer eens kleding koopt, maar volgens de jongens het verkeerde, wordt er altijd super geholpen. Ruilen geen probleem, geld terug geen probleem! Heel blij mee!

Overzichtelijk, goeie communicatie en snelle levering Een top winkel

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR