Goede shop, met een leuke collectie. Niet te vergeten goede service!

Meerdere keren wat besteld, alrijd snelle en correcte levering. Indien er wat aan mankeert staat het personeel je goed te woord. Would shop again!

Goede en snelle levering!

FP schoenen besteld, netjes snel geleverd in cadeaupapier 😃 (waar ik niet om gevraagd had). Zeer tevreden 💪

Iets besteld en gehouden maar ook iets teruggestuurd dat wordt netjes afgehandeld en vriendelijk personeel.

Snelle levering perfect!

Cp company trui besteld voor de 1e keer bij jullie en ben zeer tevreden met de service en kwaliteit kleding, dit is zeker niet de laatste keer.

Perfecte winkel en snelle levering

Prima winkel en snelle levering Mooie merken en goede website Zeer tevreden klant heb er al meerdere bestellingen gedaan en nog niet een keer later dan afgesproken geleverd

Zo hoort het!

Kwaliteit i.c.m. een uitstekende webshop maakt online kopen een uitje. Snelle levering en een prachtige verpakking maakt het plaatje compleet. Zo hoort het te zijn!

Mooie producten en goede service

De producten die ze hebben zijn mooi en makkelijk te bestellen via de handige website. Helaas werkt leveren op afgesproken moment niet goed. Deze keer aangegeven lever moment 9-8 en dan wordt er de volgende dag geleverd en andere keer leveren zo snel mogelijk krijg ik per mail van post nl een bericht dat zending geleverd is terwijl er niets bezorgd is maar komt het wel een paar dagen later dus daarover mogen ze met post nl nog wel in gesprek maar producten zijn allemaal geweldig en geweldig ingepakt

Super goede site

Netjes verpakt

Hele goede service en altijd goede spullen

Ik vind het echt een prachtige winkel van binnen en buiten. Ik word altijd heel goed geholpen en er word ook altijd iets te drinken aangeboden. Als je besteld is het altijd binnen 2 dagen binnen. Als het niet goed is kan je het altijd gratis retour sturen. Het is een prima winkel.

Een snelle bezorging en mooi product!

Ik ben al heel lang lid en iedere x is alles na wens Perfect

Prachtig ingepakt goede uitstraling.

Prachtig pakketje, goed ingepakt en zelfs gesealed. Gratis thuis bezorgt en duidelijk mbt evt retourneren. Erg prettige ervaring !

Supersnel geleverd in een stevige doos. Top geregeld, hier ga ik zeker vaker bestellen.

Mijn zoon zocht een polo en zag een Stoney bij Rico Moda. Gaat het nog lukken om ‘m de volgende dag in huis te hebben vroegen wij ons af. Gewoon geprobeerd en ja hoor, volgende dag geleverd in een mooi doosje. Mooie spullen daar bij Rico Moda, gaan we zeker vaker doen.

Besteld en zonder problemen snel ontvangen

Zondag besteld en dinsdag al in huis. Pakketje zat goed verpakt in een stevige doos. Blij mee!

compleet en zoals vaker topkwaliteit met mooie priijs

ben al meer dan 10 jaar klant en ben erg blij met de kwaliteit en prijsverhouding van Rico Moda

Top winkel

Bestelling zeer goed verpakt en snel geleverd.👌🏾💪🏾 Tevredenheid op een schaal van 10-> 1000

Op tijd geleverd en keurig ingepakt met mooi cadeaupapier

Duidelijke website en een snelle aflevering.

Duidelijke website en een snelle aflevering. Altijd erg tevreden met de service van Rico moda.

Super goed

Alles is goed heb er al 4 truien besteld

Prima service en snelle verzending

Een T-shirt besteld alleen die was niet meer in de store, was binnen 15 min gebeld en kwamen met een heel mooi alternatief ! Echt top

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en duidelijke site met snelle levering van het product.

RICO MODA is PRACHTIG

HET IS SNEL WAT JE BESTELT, KRIJG JE het GOEDKOOP

Super service!

Mooie producten met een top service Mooie website, duidelijk welke maten er nog zijn. Veel informatie over de producten en de merken Goede samenwerking tussen PostNL en RM.

Snel aangekomen

Ze zijn snel binnengekomen ik ben tevreden.

Geweldige site, overzichtelijk, goeie service en mooie kleren!

Heb al veel besteld en ga er nog veel meer bestellen als men portomonee het toelaat!

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR