Pluspunten

Snel geleverd, netjes verpakt.

Pluspunten

2e keer besteld bij Rico Moda en weer een top kwaliteit levering! Zeer tevreden en het zal zeker niet de laatste keet zijn dat ik hier bestel!

Een retourneet brief erbij, zodat het niet digitaal hoeft.

Pluspunten

Altijd goede levering en mooie website

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Heel slecht Klantvriendelijkheid moeten ze nog leren denken alleen aan hun zelf en aan geld klant heeft niks te zeggen

Retour mag gratis Info op artikels kan beter En retour aanvaarden als er tag niet aanwezig of doorgeknipt is

Pluspunten

Geef RicoModa een 10. De service is supergoed, voor vragen kun je ze een appje sturen en krijg je snel antwoord. Ook is het product mooi verpakt! Levering is snel. Niks op aan te merken gewoon super.

Pluspunten

Site is duidelijk en overzichtelijk

Pluspunten

De site is erg overzichtelijk met erg mooie kleren en goede prijzen. Ik vind het een top site ondat ze ook van alles wat hebben

Nog een breder asortiment aan kleren zodat nog meer klanten kunnen genieten van de mooie kleren op jullie site

Pluspunten

Echt heel handig dat jullie de maat van het model erbij zetten en hoe lang hij is. Zo kan ik makkelijker zien welke maat ik nodig heb. En de site zelf is heel makkelijk

Heb 1 keer een ietswat vies shirt gehad.

Pluspunten

Heel breed assortiment in verschillende prijsklassen super snelle service en n top winkel

Pluspunten

Het begint al met een goede overzichtelijke website daarnaast is de levering snel! Er is ook een mogelijkheid om met afterpay te kunnen dat is wel handig als de maat iet goed is of je tog vergist hebt in het product kan je het gelijk retour geven.

Geen verbeterpunten tot heden.

Pluspunten

snel en eerkijk bezort mooie doos goed ingepakt

niks eigelijk k vond alles heel goed gaan

Pluspunten

Goede voorraad snelle levering en mooie kleding. Met andere woorden: een topwinkel!

Pluspunten

Goeien website alles is duidelijk erbij gezet hoe het zit en de filters zijn ook goed gemaakt makelijk en snell dus,

Geen,

Pluspunten

Snelle levering en goede service.

Pluspunten

Top merken, snelle levering, gemakkelijk ruilen/retourneren

Pluspunten

Product werd zelfs sneller geleverd dan stond aangegeven, erg blij mee!

Pluspunten

Snelle levering en alles was netjes!

Geen, ga vooral zo door!

Pluspunten

Je bestelling komt geef gauw aan ,en heel netjes verpakt. Dus tot nu toe 10 punt.

Kan nog niet van mee praten. Mischien na meerdere bestellingen.

Pluspunten

Het bestellen gaat makkelijk en eenvoudig. Ook de mobiele versie van de website werkt zonder slag of stoot!

1. Online betalen via de telefoon: Ik had een bestelling gedaan via mijn telefoon, maar op het moment dat ik dus mijn betaalmethode moest kiezen werd iedere keer de pagina opnieuw geladen. Na vier keer is het uiteindelijk gelukt. 2. De betaalmethodes die jullie aanbieden: Er staat een optie om eventuele VVV cadeaukaarten te gebruiken, de twee VVV cadeaukaarten die ik eventueel had willen gebruiken werden als ongeldig gezien door de website. Hier baalde ik wel wat van!

Pluspunten

Goede services

Goed informeren over hoe de maten vallen qua strak of losheid

Pluspunten

Makkelijk om te bestellen en het is erg snel binnen

Niet voor de waardebon van €75 maar ik zou echt niks weten wat beter kan hahahaha

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR

0113-219222

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire