Pluspunten

Snelle service. Als er een probleem is word dit meteen opgelost. Overzichtelijke website en het is makkelijk om te bestellen.

Pluspunten

Snelle levering en goede service

Pluspunten

Het is een handig bedrijf om verschillende merken op één lijn te zetten en alles te bekijken. ik vind het een leuke winkel

ik heb geen verbeter punten.

Pluspunten

Overzichtelijke website en snelle levering maken het een genot en gemak om te shoppen via RicoModa.

Voorraad van producten. Diverse keren iets op het oog gehad wat niet meer op voorraad was.

Pluspunten

De gratis verzendkosten was natuurlijk al gelijk fantastisch, verder was het betalingproces heel overzichtelijk en kon je makkelijk en snel de constructies volgen. Na het bezorgen met behulp van de track & tracé code die we hebben gekregen ontving ik een hele mooie stevige doos met de naam van de site er op en de jas die ik had besteld heel mooi opgevouwen in design papier met alle merken er op die ze verkochten. Verder zat er een kaartje in voor 10% korting op je volgende bestelling en een retourneerformulier maar die zal je zeker aan de kwaliteit van RICO MODA niet hoeven te gebruiken ;) ik ben heel tevreden over jullie !!

Geen verbeterpunten :)

Pluspunten

Top service! Binnen 1 dag in huis

Pluspunten

Keurig verpakt en op tijd geleverd

Pluspunten

Ik ben een groot voetbal fan en uiteraard ook van casual kleding zoals Stone Island en CP company. Via Google kwam ik terecht bij Rico Moda. Allereerst wat mij opviel was een mooi, duidelijk en overzichtelijk website. Ik was meteen enthousiast. Erg veel keus uit Stone Island, CP company en nog heel veel meer. Ik heb twee weken geleden mijn oog laten vallen op een CP company trui. Doordat ik niet wist hoe dit kledingmerk kwa maat viel heb ik even gebeld naar de winkel. Ik ben goed, duidelijk en zeer vriendelijk geholpen. De zending was op tijd geleverd en ook zeer professioneel ingepakt. Kortom ik ben zeer tevreden over Rico Moda!

Verbeter punten heb ik niet kunnen vinden. Aangezien jullie erg veel keuze hebben in Stone Island zou ik voornamelijk meer reclame maken omtrent Stone Island. Dit merk blijft zeer exclusief daar waar steeds meer winkels dan wel webshops stoppen met verkopen van. Ciao! Patrick Toepoel (Hengelo OV.)

Pluspunten

Pluspunten

Goede levering, mooi verpakt het product wat je gekocht heb. Top winkel

Nou eigenlijk niet echt ga zo door

Pluspunten

Goede en snelle service. Bij retour zendingen gaat alles vlekkeloos en zonder problemen.

Heb geen verbeterpunten, aanbod is ruim met steeds meer merken. Beschrijvingen bij de artikelen zijn ook duidelijk

Pluspunten

Veel keuze, exotische merken, kledingstukken die nergens anders verkrijgbaar zijn.

Beschrijving uitgebreider.

Pluspunten

Super snelle bestelsurvice en een goede overzichtelijke site!

Als je het voor 1 euro extra laat inpakken, zou je wel iets nooit verwachten van kadookunsten zoals een stropdas of overhemd gemaakt ofzo en niet in folie gewikkeld met 3 rico kids stickers en in een doos. Want ik neem aan dat, dat sws al is.. nu heb ik er zelf maar wat moois van gemaakt

Pluspunten

prima op tijd shirt geleverd wat ik had besteld.

Pluspunten

Mooie collectie en proffessionele site. Snelle afhandeling van de aankoop maakt de beleving compleet!

Pluspunten

Snelle levering Mooie merken Ook grootte maten

Pluspunten

-Snelle levering, mooie verpakking -Goede tel. communicatie -Retour was tot tweemaal toe geen probleem -Echt zeer snelle refund Top service op alle fronten

Pluspunten

Optijd geleverd je krijgt gelijk een mail als je bestelling hebt gedaan ze houden je op de hoogte van uitverkoop en andere dingen perfect

Pluspunten

Snelle goede service

Pluspunten

mooie website snelle levering en vooral hele mooie merken

meer reclames maken zou zoveel meer kunnen opleveren

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR

0113-219222

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire