Pluspunten

Recentelijk een overhemd besteld. Deze werd snel geleverd. Hoewel het overhemd van goede kwaliteit was bleek de pasvorm toch niet helemaal ideaal. Nadat ik het overhemd had teruggestuurd kreeg ik nagenoeg direct het aankoopbedrag teruggestort. Hoewel ik ditmaal niet slaagde zorgde deze ervaring er wel voor dat ik in de toekomst zeker met een goed gevoel weer een aankoop zal doen bij Rico Moda! Helemaal top!

Pluspunten

Geachte Rico Moda, Ben bij jullie webshop gaan zoeken naar leuke kleren. Ik was opzoek naar het merk stone island. Jullie hebben daar veel aanbod in. Mijn keuze was snel duidelijk het werd de groene longsleeve van stone island. Heb het op woensdag besteld. En donderdag had ik de longsleeve al. Helaas was deze maat iets te groot. En heb ik het netjes terug gestuurd. Ik kreeg netjes bericht dat het was aangekomen Top!. Zaterdag had ik mijn longsleeve weer in de een maatje kleiner als de vorige keer. De service was top. -Snelle service -Via whatsapp helpen ze je met advies -Het blaadje over het terugsturen is duidelijke heel nuttig. - Een uitgebreide webshop veel aanbod. -Track and Trace Ik blij dat ik mijn longsleeve heb. Nogmaals hartelijk dank daarvoor! Kom zeker snel terug hahaha! mvg, Laurence Hendrickx

Of maten groot uitvallen of juist klein uitvallen. Misschien meer winkels openen in Nederland, Eindhoven?, Den Bosch? weet niet of dit haalbaar is voor jullie maar voor sommigen mensen vinden dit prettiger dan online bestellen... mij maak het allemaal niet zoveel uit.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering en netjes verpakt

Pluspunten

Pluspunten

goede en vooral snelle levering van producten

Pluspunten

De bestellingen zijn altijd netjes en stevig verpakt, producten komen nieuw en onbeschadigd aan. Ook krijg ik vaak een Rico Moda goodie zoals een tas of een bril. Bij mijn laatste bestelling kreeg ik zelfs een €20 kortingsbon. Ik ben dus zeer tevreden over Rico Moda!

Misschien is een Rico Moda app een idee?

Pluspunten

Snelle levering Goede klantenservice (persoonlijk via Facebook gebruikt) Overzichtelijke site

Pluspunten

Service is prima, daarnaast is ook de gratis retouractie een aangename verbetering! Je wordt in de winkel ook altijd goed geholpen.

De gratis retouractie aanhouden.

Pluspunten

Duidelijke site!!!snelle levering en netjes verpakt☺

Nog geen verbeterpunten gevonden.

Pluspunten

Diversiteit van verschillende merken

Pluspunten

Mooie kleding kwaliteit

Niks op aan te merken!

Pluspunten

In 1 woord super goed

Kan volgens mij niet beter

Pluspunten

Alles duidelijk en snel geleverd

Pluspunten

Duidelijke website. Snelle levering. En helemaal top nu met de tijdelijke gratis retourservice. Top!

De tijdelijke gratis retourservice definitief maken. Je bestelt nu makkelijker iets extra's mee.

Pluspunten

Erg goede producten, snelle levering en duidelijke website

Pluspunten

Duidelijke foto’s en beschrijving van de maten! Overzichtigelijke site en goede, nette merken. Ik kom zeker terug! Ps, zeer snelle levering! Dat zie je bij dit soorten merken niet zo snel.

Pluspunten

Prima behandeling van bestelling tot levering.

Tip: Zo doorgaan.

Pluspunten

Mooie kleding, snelle service.

Ga zo door

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten!

Pluspunten

service is goed en het is snel binnen ook als je het retour doet en een andere maat wilt

geen

Pluspunten

Goede service, mooie producten en prima levering!

Zijn er niet

Pluspunten

Snelle levering erg tevreden

Niets

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR

0113-219222

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire