Pluspunten
Snelle levering. Extra aandacht voor verpakking. Erg netjes. Zelfs een extraatje. Gratis handschoen. Zeer positief.
Pluspunten
makkelijke te vinden site
Pluspunten
Topwinkel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed bereikbaar, snelle reactie en zeer goede service !! Heel positief.
VerbeterpuntenHelaas helemaal geen
Pluspunten
Zondag besteld dinsdag gekomen zeer zorgvuldig verpakt dit bedrijf komt zijn afpraken na beslist een aanrader
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
VerbeterpuntenVeel te grote doos, retour moet je zelf betalen
Pluspunten
duidelijke site, makkelijk bestellen, snelle levering en : perfecte verpakking ! ( kleding tas ) tevens leuke attentie ontvangen : een paar mooie handschoenen.
Pluspunten
Mijn bestelling was snel geleverd. Ik vond de handschoenen erbij erg leuk!
Pluspunten
Snelle verzending, was netjes verzonden, mooie doos, leuk om het op die manier aan iemand kado te doen. Ook de extra wanten zijn bij onze zoon in goede aarde gevallen, hij was in zijn totaal helemaal in zijn nopjes. We zullen vast nog eens wat bestellen.
Verbeterpuntenniks
Pluspunten
VerbeterpuntenJammer dat je retour zelf moet betalen als je een maat groter nodig hebt maar ook weer logisch
Pluspunten
Werd zelfs nog geverifieerd of ik het juist adres had opgegeven. Zeer snelle levering. Extra paar handschoenen.
Pluspunten
Heel erg klantvriendelijk. Moet nog retourneren (ruilen), maar verwacht ook daar goede service bij!
Pluspunten
Persoonlijk contact, snelle levering en een leuke attentie bij de bestelling, top!
Verbeterpuntengeen, alles super geregeld
Pluspunten
Zoals altijd,een goede service,mooi ingepakt en een snelle levering! Koop heel graag bij deze webshop voor mijn zoon!
VerbeterpuntenGa zo door!!!!
Pluspunten
Snelle levering en goede producten!
VerbeterpuntenGroter assortiment!
Pluspunten
Goede kwaliteit en service
VerbeterpuntenGeen
80 Lange Vorststraat
Goes 4461JR
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire