TOP !

Zeer mooi assortiment aan zeer scherpe prijzen, men vindt er alles voor bloemschikken, snelle en correcte levering Een aanrader !

Topservice

Volgens mij een groot bedrijf, maar aardige en persoonlijke service.

Uitstekend!

Correcte producten en levering!

Zeer kwalitatief

Zeer kwalitatief materiaal

Mooi materiaal en heel goed verpakt alles correct in orde top.

Mooi materiaal op een duidelijke site en een goede bezorging.

Je heb een ruime keuze in verschillende materialen. De site is gebruiksvriendelijk. Het afrekeningen gaat gemakkelijk. De bezorging is te volgen. Het word in een goede stevige kartonnen doos verzonden en de spullen zijn goed verpakt zodat het heel aankomt.

Precies zoals omschreven

Heel tevreden met mijn aankoop, ben lang op zoek geweest naar dit soort mos en ben heel blij dat ik jullie site heb gevonden. Ook valt de prijs heel goed mee

Jullie zijn toppers!

Snelle verzending, alles goed verpakt, bloemen van zeer goede kwaliteit. Ik zal zeker weer bestellen.

Positief

Het juiste artikel werd op een correcte manier en vrij vlug geleverd!

Heel positief

Website gemakkelijk in gebruik. Degelijk verpakt en snelle levering.

top

VOOR HERHALING VATBAAR

Correct

Net verpakt en stipt op tijd

Correcte en snelle service

Correcte en snelle service

Au top

Du choix, bien emballé, rapide. Je commanderai encore chez vous.

Votte en correcte levering.

Spijtig dat er geen korting is voor grotere leveringen. Ik geef les bloemschikken en zou aangenaam zijn.

Ruime keuze

Als ik iets zoek voor mijn hobby in creaties maken dan kijk ik ook altijd even op deze site. Ruime keuze, schappelijke prijzen en makkelijk bestellen. Snel geleverd

super, goed en degelijk verpakt, snelle belevering

tot de volgende ! heel tevreden.

Gewoonweg, super

Hele goede contacten gehad per mail. Hebben gezorgd dat ik mijn benodigde materiaal, zeker bijtijds had

Beste kwaliteit

Beste kwaliteit, snelle levering, kleur van materiaal zoals aangegeven, top van verpakking, bescherming in de doos perfect!

Rapidité de l'envoi

Il est facile de commander Plusieurs mails pour prévenir où en est la commande Rapidité pour recevoir la commande

J’ai enfin trouvé le produit que je cherchais.

Je recherchais depuis longtemps ce produit, impossible à trouver dans les jardineries ou fleuristes environnants. Par contre… PostNL comme chaque fois c’est une catastrophe !

Prima en netjes verstuurd

Perfect...

Goede, snelle, kwaliteitsvolle en verzorgde levering, TOPPER. Tot de volgende, ... Groetjes uit Westerlo.

Grote en mooie keuze!

Een ruim aanbod met mooie en degelijke producten. Zeer goeie thuislevering

Perfect! Supersnel!

Snellere verzending bestaat niet! Met veel zorg verpakt. Komt feilloos aan. Gewoon perfect!

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.