Goed verpakt en snel geleverd

Opzoek naar een glazen vaasje voor in een constructie, had ik bij jullie iets besteld in de hoop dat het paste. Spijtig... Maar het was goed verpakt en snel geleverd. Zou nog toffer zijn als jullie ook op mijn mail zouden reageren.

prima werk en flexibele medewerkers

Heb net hierboven mijn mening gegeven.

Alles tip top!

Zeer vlotte en correcte levering

Fijn en goed materiaal

En netjes ingepakt. Helemaal tevreden en blij met jullie service.

Superservice

Supertevreden, heel vriendelijk en correct Altijd alles tot in de puntjes verzorgd Zeker een aanrader

Zeer tevreden over hun aanbod

Groot aanbod aan goede prijzen.

Uitstekend!

Ik ben ontzettend tevreden van Bloemschikmateriaal.be Snelle en verzorgde verzending en heel aangename prijzen!

Altijd tiptop!

Elke bestelling is tiptop in orde, snel geleverd en supervriendelijke service.

Gekend leverancier vroeger westmalle

Snel geleverd, alleen jammer staat gratis leveren vanaf 40 euro maar dit is in een afhaalpunt nu was vroeger wel aan huis ruime keuze

Geweldige service altijd mooi waar voor u geld plus een probleem wordt direct opgelost vriendelijke

Mooi gerief stipte levertijd,vriendelijke mensen

redelijk

Positief was het snelle antwoord op mijn email voor informatie. Positief was dat de verpakking degelijk was. Negatief is dat ik na een week nog geen antwoord gekregen heb op mijn klacht, m.a.w voor mogelijke verkoop antwoord na één dag maar voor een klacht geen reactie. Negatief is dat de afmetingen niet voldoen aan de gevraagde en bevestigde afmetingen.

Een super bedrijf

Betrouwbaar en goede kealiteit

Producten zijn van uitstekende kwaliteit, vlotte service, producten worden goed verpakt. Bij vragen over bestelling krijg je snel antwoord en onduidelijkheden over je bestelling worden netjes opgelost.

Mooi assortiment, behulpzaam en vriendelijk Ik had al eens online besteld, maar op weg naar Kortrijk besloot ik om te stoppen en deze keer fysiek langs te gaan. Ik kon rustig rond kijken en werd goed geholpen

Schneller Versand, Produkt war gut verpackt und in guter Qualität.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Œufs d’oie et de dinde

Je commande ces différents œufs pour les décorer à la façon de Fabergé, je suis en France et je reçois mon colis en très bon état. Je peux suivre l’acheminement de ma commande le seul hic, le manque d’information sur un créneau horaire pour l’arrivée du colis car il faut être là du matin au soir pour réceptionner.

Eerste kennismaking. Voor herhaling vatbaar

Altijd correct

Het materiaal dat ik bestel is altijd in orde. Bestelling komt ook vlug aan. Raad iedereen deze site aan.

Netjes verpakt

Product ziet er goed uit

Alles prima in orde. Ben ik zo gewoon. Zou het niet zo zijn zou ik erg teleurgesteld zijn.

snel en goed geleverd

goede produkten en snel geleverd

altijd goed

Good

I`m satisfied with materials I ordered and received.

• Would you recommend us? No

Snel en netjes

Snelle bezorging en alles netjes verpakt.

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.