Zeer goede service

Alles werd zeer snel geleverd en was heel goed verpakt. Het enige dat opvalt is dat hun aanbod aan Oasis steekschuim zeer sterk verminderd is en dat is jammer.

“Bedankt voor de uitstekende en vriendelijke service, ik ben zeer tevreden

“Ik wil jullie bedanken voor de fijne en professionele service. Alles is vlot en zorgvuldig verlopen, heel tevreden.

trés agréable

sans problèmes,merci

Superservice

Telkens ik een bestelling doe, pico bello in orde

Perfect! Kan niet beter.

Zoals gewoonlijk alles perfect in orde. Snelle levering, heel goed verpakt zodat er geen schade aan de goederen ontstaat.

Geweldig top service

Altijd snelle levering en netjes verpakt

Snelle en vlotte levering!

Snelle levering na bestelling

volledig in orde

zeer snelle levering, heel goed verpakt, goede kwaliteit

Prima ervaring!

Alle materialen zijn netjes verpakt en correct geleverd. Prijs en aanbod zijn een aanrader.

gewoon goed

goede communicatie

Commande conforme et délai rapide

* Qualité des produits * Rapidité * Emballage adéquat et sécuritaire * Site et proposition de produits accessible et offre diversifiée

Zeer goede kwaliteit

Mijn pakket is vlot geleverd, alle producten zijn van goede kwaliteit.

Perfect!

Snelle levering. Zeer goed verpakt!

Geleverde dennenappels zijn van uitstekende kwaliteit !

Prima service !

Super service!!!

Ik heb nog steeds niks ontvangen en mijn geld nog niet terug.

Bestelling gedaan op 20/08, zou geleverd worden op 22/08, maar nu op 5/09 nog steeds niks ontvangen. Ze hebben beloofd het bedrag terug te storten, maar ook dat is nog niet gebeurd. Ik pas mijn mening aan. Ik heb ondertussen mijn geld teruggestort gekregen. Er is duidelijk iets fout gegaan bij postnl. Het pakket zou daar verloren zijn gegaan. Daar kan de firma dus niets aan doen.

Verpakken kon beter

Normaal zijnde bestellingen voor oasis goed verpakt. Deze keer niet mijn ronde oasis was op Verschillende plaatsen ingedeukt. Lagen los in de doos en enkel bedekt met papier. Ik vind dit heel spijtig, hopelijk blijft het bij deze ene keer.

Netjes

Snel geleverd en netjes ingepakt en verstuurd...super

mooi mos aan een zacht prijsje

correcte snelle levering en Belgisch

Altijd goed bediend

Maar de lever ing is niet zo goed verlopen want de man die de lever ing heeft gedaan heeft niet orgelet dat het breekbaar was. Twee keer laten vallen.

Top service!!

Altijd correct en heel goede verpakte bestellingen

Fijne ervaring met een eigenaar die meedenkt

Ik ging speciaal vanuit Antwerpen naar Bloemschikmateriaal omwille van hun specifieke assortiment. De eigenaar, Nicolas, stond me snel te woord met nuttige input. Verder in het traject was de communicatie duidelijk en snel, hetgeen zeer aangenaam was. Oprecht een zeer fijne ervaring!

Top in orde

Snel geleverd en precies zoals gekocht

Perfect .

Snelle, correcte levering.

Betrouwbaar leverancier met kwaliteitsmateriaal.

Goede service, leveren wat ze aanprijzen en komt netjes verpakt aan.

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.