Voor herhaling vatbaar!

Snelle en perfecte levering.

Steeds prima in orde

Alles netjes verpakt, vlug en zoals gevraagd afgeleverd. Geen negatieve verassingen. Houden zo!

Voor de eerste keer een bestelling gedaan, de bestelling werd snel bezorgd. Toen bleek dat 1 item de reis niet goed overleefd had, werd gelijk een vervangend item zonder kosten toegestuurd. Dit had ik niet verwacht, uitstekende service dus!

Echt Fantastisch !

Goede Service met een vriendelijke noot

Prachtige kwaliteit

Na behalve een snelle levering en super netje ingepakt is het ook prachtig materiaal. Ik had oa. de gedroogde sinaasappelschijven besteld deze zijn prachtig oranje van kleur en ruiken heerlijk fris ! De kaneelstokken zaten zelfs in bubbelplastic. Mijn eigen gemaakte garlandslinger is dan ook erg leuk geworden.

Vlotte levering, alles in orde

Vlotte levering, alles in orde. Onze organisatie is een tevreden klant.

Mooie ervaring!

Groot aanbod van degelijke materialen met een vlugge levering. Indien je vragen hebt kan je gemakkelijk contact opnemen met het bedrijf.

Super service!!

Al vaker op verzoek van mij opzoek gegaan naar diverse producten. Dat kwam altijd inorde! Alles is altijd zeer netjes verpakt en prachtige producten!! Ben zeer content!!!!! Super Service..

heel goede service

Ik ben heel tevreden van de service. De inhoud van de geleverde goederen was niet wat ik bestelt had. maar na een telefoontje werd dit onmiddellijk rechtgezet en het juiste materiaal werd verstuurd.

Zeer goede service

Alles tot in puntjes verzorgd

Niet voldoende keuze

Niet genoeg grootte kransen in voorraad

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden over jullie. Eén klein minpuntje, ik had 17 isomobollen van 20 cm besteld en er zijn er 15 geleverd. Op de leveringsbon staat het duidelijk aangegeven en geld ook mooi teruggestort. Maar gelukkig dat ik onmiddellijk de doos heb nagekeken. Anders had ik dit pas gezien met het geven van de workshop. Misschien int vervolg toch een mailtje sturen met de opmerking. Uiteindelijk is alles goed en correct verlopen. Ik ga zeker nog bij jullie bestellen in de toekomst. Met vriendelijke groeten Marleen Van Roosendael

Al jaren goede ervaring

Fijne sortering materiaal en stipte levering

Alles zeer correct

Alles zeer correct en vlug geleverd

Topservice

Goedkoper kan niet

Super service ik ben heel erg tevreden!

Altijd zeer vlotte leveringen.

levering is in orde maar de factuur moet aangepast worden

Op de factuur staan 2 dozen oasis voor de prijs van 25.95 Er zijn 2 bio-dozen geleverd voor de prijs van 25.15 dat maakt een klein verschil. Daarnaast staat op de website gratis levering vanaf 40€. Ik betaalde 54.85. Dit betekent dat ik 2 keer teveel heb betaald nl voor de 2 bio-dozen en voor de levering. Hierbij vraag ik als verantwoordelijke van een bloemschikgroep om het teveel dat ik betaald heb terug te storten.

Zoals altijd tijdig geleverd en heel mooie producten.

Fijne service!

Alles zorgvuldig verpakt en snel geleverd!

In orde!

Heel goed.

Ben altijd heel tevreden

Heel correct en goed service !

Supersnelle service ,

10 uit 10

Zoals altijd was weer alles goed en snel geregeld! Ze zijn mijn favoriete bloemen en creatieve winkel.

Zeer positief

Zò tevreden met deze ontdekking. Snelle, perfecte levering en super goed ingepakt wat voor mijn project belangrijk is. Degelijke prijs voor degelijk product !

Ook deze zending was weer netjes ingepakt en op tijd verzonden.

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.