Geen reactie op mail

Had de verkeerde veertjes gekregen, en heb gemaild. Ze zouden die andere opsturen, maar na een week nog niet geleverd en ook geen reactie op mijn nieuwe mail. Sorry, vind dit niet kunnen een mail is snel beantwoord als ze willen.

Tevreden over kwaliteit en levertermijnen

Bij mijn eerste bestelling was niet alles geleverd. ik heb dus last minute nog moeten zoeken achter het niet geleverde materialen. Was blijkbaar niet op voorraad maar niet op voorhand hiervan verwittigd. Bij de 2 de bestelling heb ik eerst contact opgenomen en er werd me verzekerd dat er alles bij zou zijn en tijdig geleverd zou worden. Dit was het geval, dus heel tevreden! De 3 de bestelling kon ik pas plaatsen als de 2 de geleverd was omdat indien dit niet kon geleverd worden ik de rest ook niet nodig had en moest ik voor een andere workshop uitkijken. Maar ook dit is perfect verlopen. Ik ben dus heel tevreden.

Uitstekend en vlug

Zeer vlugge levering

Uitstekende service

Nog nooit een probleem gehad en snelle levering

Zeer goed bedrijf

Uitstekende service en kwaliteit

Al meerdere keren bij bloemschikmaterialen besteld en zeer tevreden erover!

Veel keuze, verzorgd en mooi materiaal aan huis geleverd heel snel.

Snelle levering!

Alles was binnen no time binnen en keurig verpakt. Alle ganzeneieren en kwarteleitjes ook ongeschonden aangekomen.

Efficacité

Très professionnel

Alleen maar lof voor jullie Snelle levering en altijd netjes verstuurd

Super tevreden

Zeer goede service ook rap en correct.

Zeer goede service ,altijd rap en correct,,ook grote keuze in alles.

Aanrader

Ruime keuze - goede kwaliteit - goed verpakt - extreem snel geleverd

Tiptop

Steeds is onze bestelling compleet, verzorgd ingepakt en op tijd geleverd.

Goed verpakt en snel geleverd

Opzoek naar een glazen vaasje voor in een constructie, had ik bij jullie iets besteld in de hoop dat het paste. Spijtig... Maar het was goed verpakt en snel geleverd. Zou nog toffer zijn als jullie ook op mijn mail zouden reageren.

prima werk en flexibele medewerkers

Heb net hierboven mijn mening gegeven.

Alles tip top!

Zeer vlotte en correcte levering

Fijn en goed materiaal

En netjes ingepakt. Helemaal tevreden en blij met jullie service.

Superservice

Supertevreden, heel vriendelijk en correct Altijd alles tot in de puntjes verzorgd Zeker een aanrader

Zeer tevreden over hun aanbod

Groot aanbod aan goede prijzen.

Uitstekend!

Ik ben ontzettend tevreden van Bloemschikmateriaal.be Snelle en verzorgde verzending en heel aangename prijzen!

Altijd tiptop!

Elke bestelling is tiptop in orde, snel geleverd en supervriendelijke service.

Gekend leverancier vroeger westmalle

Snel geleverd, alleen jammer staat gratis leveren vanaf 40 euro maar dit is in een afhaalpunt nu was vroeger wel aan huis ruime keuze

Geweldige service altijd mooi waar voor u geld plus een probleem wordt direct opgelost vriendelijke

Mooi gerief stipte levertijd,vriendelijke mensen

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.