Mooie materialen en snelle verzending

Heel fijn om de mooie materialen hier te bestellen. En bij een artikel dat toch niet meer op voorraad is wordt het bedrag direct retour geboekt. Dat is heel fijn. Ben erg tevreden.

Kon niet beter

Supersnelle leveling en alles netjes ingepakt. Zeer kwetsbare materialen, maar alles is veilig en heel aangekomen. Super!

Alles helemaal in orde

Bestelling bloemschikking materiaal via post

Heel vriendelijk ontvangen aan tel , Mijn bestelling zeer goed beschreven en heb gekregen wat ik wou, ook is de bestelling zeer vlug toegekomen. Ik ben een tevreden klant en heb nog een korting er bovenop gekregen Voor herhaling vatbaar Hartelijk dank De vuyst pascale

Scherpe prijzen en snelle levering

Je vindt bepaalde producten nergens goedkoper!

Snel en correcte levering

Groot assortiment en goede prijzen.

Just perfect

Just like in a picture, fast shipping everything was perfect.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, ruime keuze

Alles netjes verpakt en vlug geleverd!

Goede service!

Zeer ruime keus. En betaalbaar

Zeer ruime keus. En betaalbaar.

Snelle levering.

Leuke materialen en een snelle levering.

Is altijd goed

Mooi optijd en goed verpakt

Onze bestelling (Boeddha noten ) is keurig aangekomen.

Mijn vrouw is al druk in de weer met kerst versieringen. Nu wilde zij Boeddha noten . Op internet gezocht waar deze te koop zijn en bij deze leveranciers heb ik een keuze gemaakt waarin ik keek naar kleur, afmetingen en uiteraard de prijs. De keuze is gevallen op "bloemschikmateriaal.be ". Wij wonen in Nederland, maar in nl is het aanbod beduidend minder. Het contact was goed en ik heb vertrouwen in dit bedrijf.

Correcte en snelle levering. Tevreden over het product.

Duidelijke website, goede info bij opvolging, snelle levering

Nog nooit problemen gehad met de bestelling. Degelijk materiaal. Goede prijs /kwaliteit.

Snelle levering !

Super snelle levering

Heel goed materiaal en snel geleverd

Correcte snelle levering van goed materiaal

Mooi materiaal snelle levering.

Voor mij alles in orde.Ben tevreden.

Prachtig

In nood voor wat materiaal om een leuk herfststuk te maken voor de opening van een zaak bij vrienden, online op jullie website uitgekomen. Duidelijke organisatie op de site, snel gevonden wat ik zocht in de kleuren die ik nodig had. Twee dagen later kon ik mijn bestelling gaan afhalen aan het afhaalpunt in de buurt. Het materiaal was heel mooi en kwaliteitsvol! Ik had gekleurd mos, houten stokjes, gedroogde bloemen, ... allemaal even mooi en fijn materiaal om mee te werken. Het herfststuk werd een heel mooi cadeau!

Ok !

Vlotte communicatie Klantgericht en bereidwillig

een beetje ontgoocheld

De bladeren zijn fluo gekleurd en niet natuurlijk. Op de foto is dit niet te zien Dus zonder van het geld

Correcte levering, Prima ingepakt!

Behulpzaam aan telefoon, snel en correct geleverd

Ik koop ieder jaar voor de kerst natuurlijke materialen voor workshops. De spullen zijn altijd prima (kloppend met foto's) en heel redelijk geprijsd. Omdat dit jaar niet alles wat ik zocht leverbaar was, heb ik even gebeld. In overleg een mooi alternatief gekozen. Na bestelling werd alles snel geleverd en wat ik zelf fijn vind: het was een flinke bestelling, maar alles zat toch in 1 (grote) doos, heel economisch ingepakt zonder vul-rommel. Volgend jaar weer!

super

vlotte behandeling

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.