Snelle service met goede communicatie

Gemakkelihk bestellen, goede prijs, snelle service.

Slecht

Tot nu toe nog niets ontvangen!!!!! Het afhaalpunt in Vleteren is gesloten ,pak is nu op weg naar Poperinge???? Wat ontevreden over deze Tour de Flaneren.

Alles snel en correct geleverd!

Alles snel en correct geleverd!

Correcte levering

Correcte levering, correcte terugbetaling

Great, ten stars!

I’m really happy with my purchase! I live in Italy and the shipping was really fast and cheap. High quality items. Highly recommended!

Zeer snelle en correcte levering!

Zeer snelle en correcte levering!

Goede produkten en snelle levering. Al heel vaak spullen besteld en nog nooit teleurgesteld.

Commande rapide et livrée en sécurité

Même les articles fragiles sont très bien emballés, vous pouvez les commander les yeux fermés!

Netjes, goed ingepakt en goed verzorgd. Niks te klagen!

Goede prijs, snelle levering

Veel keuze, goed materiaal en snelle levering.

Prachtige site

Heel mooi verpakt en heel vlugge levering, en heel mooie bloemen, ik ben verzot op jullie houten bloemen, Heb ze al eens in het oud roze, uitgeprobeerd, en nu in het wit

geweldig

bestelde netjes op tijd geleverd

PRIMA

MEER DAN TEVREDEN

Ik ben tevreden!!!!!

Als ik terug mag bloemschikken in september en ik moet materiaal hebben dan ga ik niet twijfelen !!!!

geweldig bedankt!!

Zeer snelle correcte levering. Alles ook goed verpakt.

Mijn eerste ervaring, petje af geweldig

Geweldig materiaal tegen normale prijs en een snelle levering. Dit was de eerste maar zeker niet de laatste bestelling.

Snelle en correcte levering

Fijne winkel. Snelle levering, keuring verpakt. Ga hier zeker vaker bestellen.

Online bestellen en leveren gaat vlot. Jammer genoeg wordt toch leveringskost aangerekend ook al zit je boven het bedrag voor gratis levering. Voor ik mijn bestelling definitief plaatste stelde ik via whatsapp de vraag hoe dit kon opgelost worden en ik heb nooit een antwoord gekregen. Ik heb daarom mijn bestelling in een afhaalpunt laten leveren. Deze service is wel gratis.

Super bedankt.

Erg leuke figuurtjes. Niet helemaal wat ik wilde maar komt aardig in de buurt.

prachtig

de ganse bestelling is volledig en mooi.uitstekend verpakt,niets op aan te merken.materiaal om onmiddelijk mee te starten.

Mooie producten

Mooie producten en binnen 3 werkdagen in huis. Top service!!

Goede zaken mee te doen

uitstekend

stipt op tijd geleverd,je krijgt wat je vraagt,dank je wel.

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.