Commande rapide et conforme

Colis très bien emballé, matériel de bonne qualité et grand choix sur le site, je recommande!

Prima snelle levering en goed verpakt

Top - Zeer snelle service

Top - Zeer snelle service

Super ervaring

Heel netjes en vlotte service. Zeker een aanrader

Netjes verpakt en vlug geleverd

Netjes verpakt en vlug geleverd

Geweldig en zeer snel

Wordt heel snel geleverd Netjes ingepakt in In een woord geweldig

Artikelen in goede stevige verpakking ontvangen, artikelen zijn ook precies zoals omschreven op de website en ook snel in huis. Goede communicatie over de bestelling en bezorging via email.

uitstekend

snelle service en top Kwaliteit

Fijne collectie en snelle levering

De website is prettig en overzichtelijk. De keuze is vrij groot en tegen redelijke prijzen. De materialen worden zorgvuldig verpakt en snel geleverd. Al met al een zeer prettige webshop die ik van harte aanbeveel! Heb nu 2 bestellingen geleverd gekregen en blijf graag klant!

Snelle en vlotte samenwerking, verzending

Snelle en goede service!

Zeer snelle levering. Uiterst tevreden! Over de levering door Post NL ben ik minder te spreken.

vlugge en correcte levering

reeds meerdere bestellingen geplaatst en altijd correct

Plastic

Jammer het lijkt niet op echt integendeel

Matériel de qualité confirme au site.

Matériel de bonne qualité et livraison très rapide. A recommander. Livraison ultra rapide

Supersnelle levering!

Tweede keer dat ik hier bestel, en tweede keer alles perfect in orde. Uitgebreide keuze, geleverde materialen zijn 100% conform de specificaties op de website, en op zondag vanuit Nederland besteld en op dinsdag al in huis! Prima geregeld dus!

Perfect!

Materiaal werd snel geleverd en is van goede kwaliteit!

Duidelijke website en perfecte levering!

Een héél duidelijke en overzichtelijke website. De bestelde artikelen werden verzorgd en snel geleverd. Zeer tevreden. Dankjewel! Peggy

Snelle levering en top product bedankt

Fantastisch product

Ze zijn goed ze zijn snel en niet duur.

Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn goed. Ik heb al n aantal keer spullen bij dit bedrijf gekocht en ik ben overal tevreden over. Een aanrader.

Leuke spullen

mooie spulletjes om creatief mee bezig te zijn goed verpakt

Excellent rapport qualité/prix

Tout d'abord, félicitations pour la vitesse avec laquelle vous envoyez les articles commandés. Plus vite, c'est impossible !!! Ensuite, j'ai parcouru pas mal de commerces qui vendent le même produit, mais vous êtes, le seul, et de loin, à vendre ce produit à un prix défiant toute concurrence. Continuez comme cela, c'est formidable !!!

Snel geleverd en voldeed helemaal aan verwachting nav foto's op website

Snel geleverd en voldeed helemaal aan verwachting nav foto's op website.

Zeer tevreden met mijn aankoop!

Ik zal zeker in de toekomst nog materiaal bij jullie bestellen. Ik zou jullie ook aanraden aan kennissen/familie.

Snelheid

Fijne shop om te bestellen en een rappe bezorging! Tevree.

Goed verpakt

Super ervaring

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.