Correcte en stipte levering

Zeer snelle en perfecte levering

Tevreden.

De levering ging snel en de bestelling was compleet. Alleen jammer dat er enkele eitjes kapot waren. Maar dat is natuurlijk ook delicaat om te verzenden.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Materialen zijn steeds in orde.

Zeer snelle en correcte levering

Was reeds klant maar de online service is even goed als in de winkel

Ik ben zeer tevreden over de snelle en korecte levering grts Karina

Ben zeer tevreden

ne vous fiez pas aux belles photos du site

j'ai trouvé les produits très intéressants en vu des belles photos utilisées par le site, mais déjà trop de retard pour être livrer, et surtout attention a la surprise; (dommage que je ne peux laisser des photos) car après avoir ouvert le colis quel déception , les petits troncs avec des bois brun mélangés a du bouleau blanc!!!, mais surtout la cata c'est ce superbe bande rouleau en écorce de bouleau sur leur photo, mais a l'arrivée et mélanger très bizarre de plusieurs morceaux différents collés n'importe comment et pas du tout intéressant pour faire de la déco alors je vous déconseille il y a d'autres sites Français qui sont mieux

• Nous recommanderiez-vous? Non

Zie hieronder

Levering was in orde! Alleen spijtig toen ik onlangs een mailtje stuurde over een aangekocht fakirbed dat helemaal roest was na 1 dag dat ik hierop geen reactie kreeg.

perfect

Livraison rapide, personnel très sympathique, bien emballé et prix corrects. Je recommande cette firme

Ziet eruit zoals verwacht. Snelle levering. Ik raad de verkoper zeker aan.

Alles super geliefert! Beste Qualität!

Die Bestellung hat wie immer bestens geklappt! Die Ware war bestens! Immer wieder gerne!

Nette goede service

Snelle correcte levering

Het pakket was goed

Maar de levering kwam na 2 dagen en was betaald en verzonden dag zelf maar geleverd na 2 dagen en dat was te laat op 2 sites besteld en ene kon dat wel en jullie niet spijtig .

Hele goede service

Super snel geleverd. Heel blij mee.

Parfait

Articles reçus rapidement et correspondant parfaitement à la description sur le site.

We hebben 12 uitgeblazen ganzeneieren gekocht. De bestelling was zeer snel binnen. Allen de post had 1 ei beschadigd. Er zat een flinke deuk in de doos, ondanks dat de eieren goed ingepakt waren en met stickers was aangegeven dat er breekbare spullen in de doos zaten.

Vlotte levering

Mijn producten kwamen snel, binnen twee dagen, binnen. In goede staat.

piekfijn in orde

alles is zorgvuldig en veilig verpakt

Mooie materialen, snel geleverd

De materialen waren goed verpakt en zijn heel snel aangekomen, sneller dan verwacht.

Prachtig

Mooi en verzorgt.

Een gemakkelijke website waardoor m'n bestelling snel geplaatst was. Alles was goed verpakt en een vlotte levering.

Geweldig!

Snelle levering, en alles helemaal heel ontvangen.

SUPER!

heel duidelijke website e heel vlugge levering.

Snelle levering en alles aanwezig

Alles was prima verpakt, snelle levering en vriendelijke mail gekregen op mijn vraag, dus tot zover alles in orde

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.