zeer goede levering,fijn ingepakt. super tevreden,hebben de winkel ook al eens bezocht en zeer vriendelijk en telefonisch ook zeer behulpzaam en vriendelijk!

Le prix est très bon La qualité est très bonne La livraison est très rapide et le produit arrivé en parfait état Seulement la description sur le site présente une petite erreur : 4 - 4.5 cm => aucune fleur ne dépassait 4 cm Merci pour cette commande

Vlotte service

Vlotte communicatie bij vragen, wordt snel opgezonden. Materiaal is zeer goed.

Alles zur vollen Zufriedenheit

Schnell und unkompliziert. Hat alles zur vollen Zufriedenheit geklappt . Gerne wieder !

Toujours aussi satisfaite

Commande livrée très rapidement, toujours complète et objets en parfait état. Si l'on désire un article "oasis" qui n'est pas dans votre catalogue est-il possible de le commander (même si je dois acheter en plus grand nombre) tout en sachant que vous devrez le commander??? Merci encore pour votre service

Zeer correct

Perfect verpakt en ruim op tijd in huis

Super,snel geleverd en mooie producten,goed verpakt!

Z

Netjes afgeleverd !

Op tijd afgeleverd en goed verpakt .

zeer goede bediening

zeer tevreden mooie vlinders bedankt

Heel tevreden van de materialen en de snelle service

Heel tevreden van de snelle service en de materialen. Nu had ik 4 frames besteld in de vorm van een ei... nu zie ik net dat eentje ervan een beetje scheef is.

Gewoon prima

duidelijke site, snel geleverd, en keurig verpakt!!

Snelle levering.

Snelle levering. Zoals op de foto's staat is ook echt wat je krijgt.

Mooi materiaal .

Mooi materiaal tegen een goede prijs . Goed ingepakt en snelle levering .

Materiaal top. Veel keuze. Supersnelle levering

Uitstekend en heel vlug geleverd

Uitstekend!

Goede kwaliteit!

Goede kwaliteit en goed verpakt aangekomen. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen! Door een foutje van Post NL is het iets later dan verwacht aangekomen maar daar kan de winkel uiteraard niets aan doen!

Snel en goed geleverd

Duidelijke site, makkelijk te bestellen en snelle levering.

Tip top in orde !!

Alles mooi verpakt en de volgende dag geleverd volgens hun belofte !! Zeer tevreden !!!

de bestelde materialen waren goed verpakt en snel verzonden.

Super !!!

Top service... Enorm snel mijn pakket mogen ontvangen (dag nadien) ondanks het slechte weer... Echt een aanrader...

Zonde van het geld, ziet er totaal niet natuurlijk uit.

Vandaag ontvangen. Valt erg tegen. Zeer felle chemische kleuren, het ziet er gewoon onnatuurlijke uit. Het liefst zo weer retour...

tevreden, maar track en trace kan beter

het materiaal en bestelling ok maar de levering werd gemeld tussen 12.35 en 17.45 uur. Daarna mailtje niet geraakt, morgen tussen 12.00 en 16.00 uur en werd geleverd om 10.30. uur. Was wel thuis dus geen probleem...

Het was heel goed verpakt. Het kwam super snel.

vlugge levering

vlug thuis geleverd

Super top ervaring alles top verpakt .

Mijn ervaring is super goed ik zal meer bestellen bij u

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.