Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

Snelle levering, netjes verpakt

Snelle levering, prima verpakt.

Snelle levering, mooi matriaal

Mooi materiaal en betaalbare prijs.

Was zo binnen en netjes verpakt!

Goede kwaliteit en snel , goed verpakt geleverd

Goede producten en snel geleverd

mooie producten

Mooie snelle levering, bestel regelmatig nette prijzen en mooie producten. Vond het wel jammer de laatste keer dat ik niet op de hoogte werd gesteld dat er een product op dat moment niet leverbaar was dat zag ik pas bij de levering. Misschien dat men de klant beter al kan inlichten als de bestelling verpakt word dan is de klant bij voorbaat al op de hoogte.

livraison dans les délais, très satisfaisant

livraison dans les délais, très satisfaisant.

Prima bedrijf, goede levering

Wat er beloofd is klopt. Levering op tijd.

Goed verpakt , prima!!

Vlugge levering

Vlugge levering en de kaneelstokken waren groter dan ik gedacht had.

Prima service ..een aanrader

Snel geleverd ..artikelen zoals afgebeeld..prima service ...er volgt gauw een nieuwe bestelling

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling.

Op 30 nov. kreeg ik een bevestiging van mijn bestelling en sindsdien meldt post.nl over verzending 3SFXMC1701648-NL-4587EV "Bezorgtijd nog onbekend Pakket is nog niet door PostNL ontvangen of verwerkt" Het ligt waarschijnlijk aan de achterstand bij post.nl, maar ik had toch mijn materiaal gekregen vóór het gaat vriezen.

Snel en voldeed aan verwachting

Prijs kwaliteit prima

Super goed bezorgd

goed, tijdig geleverd en op de plaats zoals vermeld was

in een woord goed en gemakkelijk!

Beetje zoeken op de site, maar het kwam goed

Ondanks de drukke periode is het op tijd bezorgd.

Gemakkelijk bestellen en stipte levering. Meer moet/kan dat niet zijn.

lila = purper

ik had verschillende lila droogbloemen besteld maar de statice lila is wel degelijk purper en niet zoals de foto op de website ; dit vind ik spijtig . voor de rest alles ok !

Heel erg blij mee!

Makkelijk om te bestellen, heel overzichtelijk. Jammer dat veel items niet op voorraad waren maar er stond wel bij dat het dan nageleverd zou worden. Ik heb de spullen binnen en ik ben er super blij mee! De kwaliteit is helemaal prima. Ik kan niet wachten totdat we onze kerststukken kunnen gaan maken!

Grand choix de qualité

Site pratique à utiliser. Beaucoup de choix. Emballage soigné. Mais frais de livraison trop chers pour la France et temps de livraison trop longue (DPD et Chronopost ne sont pas très efficaces dans ma région)

Snelle en correcte levering bedankt.

heel goed

ik raad dit bedrijf aan bij mijn mede cursisten, omdat alles op tijd geleverd wordt en er een goede communicatie is, als er iets niet aanwezig is, dat wel besteld is

goed materiaal

alles was goed verpakt en van goede kwalliteit

perfekt

zeer professionele aanpak, bedankt voor de correcte levering

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.