Top kwaliteit

Snelle service en goed verpakt

Zeer aangename ervaring

Correct, snel en verzorgd

Levering perfect

Leuk en betaalbaar materiaal

Ik begrijp dat het druk is maar ik ben zo gewend om alles snel te krijgen en ik had het materiaal vrij snel nodig...Maar ik ben sowieso fan !

vlotte service

'n bestelling plaatsen gaat vlot, goede service bij de levering, correcte afhandeling van de bestelling. Veilig opgeborgen

Correcte aflevering

Prima levering dank U

Tevreden over mijn bestelling.

Ruime keuze, prijs zit ook goed. Hier ga ik nog bestellen.

Perfecte service

Een verkeerde zending werd zonder problemen geregeld.

Snelle levering, goed verpakt.

une livraison ultra rapide et impeccable. des produits de grande qualité!

commande facile, et disponibilité au top! super!

Goede snelle levering!

Producten van kwaliteit!

gewoon goed

Snelle reactie. En goed verpakt

Rapide, efficace, rien que du positif

Première commande, suivie par mail. Envoi rapide, sans défaut Réception impeccable

heel goed

bestelling was ondanks ik in nederland woon.. en corona is heel snel geleverd. kon snel beginnen aan mij projectje.. super tevreden

Snelle levering, topmaterialen, zeer degelijk ingepakt. Ga zeker nog bestellingen plaatsen. Hartelijk dank en doe zo voort.

Snel & goed

Snel geleverd en product zoals omschreven

première commande chez bloemschikmateriaal

très satisfaite de ma commande. emballage parfait. matériel bien protégé. délai de livraison raisonnable.

De bestelling was mooi optijd en alles was in orde.

Net als hierboven aan gegeven, alles was goed. het bestelde was precies zoals gevraagd. dank u wel.

Super service!

Super service! Besteld, dag later mogen ophalen. Heel content van al het mooie materiaal! Mijn cliënten en ik hebben ons rot geamuseerd.

Super goed en zeker een aanrader!

Zeer vriendelijke bediening, en ook bij telefonisch contact heel goed geholpen. Heerlijke winkel met heel veel keuze, zeker een dikke aanrader!

Hele goede...

Hele nette levering

Zeer vlot en correct

Zeer vlot en correct

Heel snelle service

Heel vlotte afhandeling. Product voldoet perfect waar ik het voor wil gebruiken. Heel netjes en veilig verpakt.

Produits conformes à la description.

Délai de livraison rapide.

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.