Super !!

Ruim aanbod van Kerst- en andere decoratie.....interessante prijzen en supersnelle levering.

Service rapide et de qualité

Toujours des produits de qualité et le colis est livré rapidement ce qui est un atout majeur. Petit bémol sur post.nl qui ne respecte pas les délais de livraison. En effet, ils arrivent avant la plage horaire prévue. Heureusement je suis arrivée de justesse pour réceptionner.

snelle levering, materialen ok

snelle levering is nu wel graag gezien omdat we in speciale tijden zitten

Product voldoet volledig aan mijn eisen.

Tevreden

Goed materiaal en snel geleverd

Vlot en correct

Zeer vlotte levering Volledig volgens wat beloofd wordt op de site

Tout dans une seule boutique

Diversité, sérieux, rapidité

Een firma waar je kunt op vertrouwen.

Ik zou het aan mijn collega's zeker aanraden.

Super tevreden en was heel leuk.

Zeer mooi bloemstuk kunnen maken, dankzij jullie. Bedankt.

Perfecte service.

Ben heel tevreden alles was super ingepakt en veilig

Heel snelle levering en lage prijs!

Het product was niet duur en de dag na de bestelling had ik het al in huis terwijl ik dat niet verwacht had.

excellent service...

ultra rapide et qualité impeccable

Très satisfaite !!

Les commandes arrivées super vite ! Merci à vous

Gemakkelijke site & snel geleverd

Het was een goede zoekfunctie, goederen snel gevonden. Makkelijk afgehandeld en betaald, correct en snel geleverd!

Livraison très rapide

Très satisfaite. La livraison est rapide et totalement conforme à ma commande.

Met een woord uitstekend

Mijn bestelling gedaan en binnen een paar dagen al in huis. Verder waren de bestelde producten netjes ingepakt. Heel blij mee! Een tevreden klant.

Super tevreden, alles verliep vlot.

Super tevreden, alles verliep vlot.

Excellent !

Site agréable, matériel de qualité et rapidité d’envoi de la commande.

Snel en vlot had ik mijn bestelde spullen in huis.

Ik was op zoek naar vilt band voor het maken van bloemstukken.deze firma heeft veel keus in kleur. Supersnel verstuurd!

Prijs assortiment 10/10

Alles van superkwaliteit! Vlug geleverd. Vind alles wat ik zoek... Reuze tevreden !

Volgens de verwachting

Pakketje onmiddellijk en goed verpakt verzonden.

Alles verliep heel vlot en de items waren perfect

De website werkt goed. De levering was snel. Ik ben tevreden van de items en het hele proces!

ok

- grote doos als verpakking, kon misschien wel kleiner. - goed verpakt, kleine schade van glazen kerstballetjes, maar die zijn fragiel. - vlot en snel geleverd - ruim aanbod

Zeer vlugge levering, heel tevreden

Online besteld...2 dagen later in huis! Super kwaliteit, heel tevreden. Was de eerste keer dat ik een bestelling plaatste maar zal zeker niet de laatste keer zijn!

Correcte levering en degelijk materiaal

Zeer goed materiaal. Vlugge levering. Zeer schokvrij ingepakt. Een dikke pluim!

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.