Snel en correct geleverd. Uitgebreide keuze.

Vlugge correcte afhandeling en.lerfect verpakt

Vlotte afhandeling

de bestelling is zoals ik verwachte, goed, op tijd en met prijs

heel goed mooi verpakt veel keuze

veel keuze mooie dingen

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Tijdig, prima ingepakt - top service

Correcte en snelle levering van de goederen!

Vlotte service

Vlotte service Mooi gerief ,materiaal is zoals op foto word aangegeven Propere en stevige degelijke verpakking Om te ontvangen aan huis TOP, EEN ECHTE AANRADER!

Excellent

Matériel professionnel à un prix compétitif

Mijn bestelling heb ik vlot ontvangen en alles was naar wens.

Alles goed terug te vinden op website. Goede opvolging via mail mogelijk en snelle levering.

Goed materiaal

Goede en zeer snelle leverig,bedankt,content van de levering.

Keurig verpakte bestelling tijdig ontvangen.

Materialen voor bloemschik activiteit met kinderen besteld. De kwaliteit is prima en de materialen zijn netjes verpakt.

uitstekende kwaliteit

Heel mooi en uitgebreid gama. Heel goed verpakt. Dit weekend reeds een heel mooi eerste kerststuk gemaakt. Op naar het volgende.

Service Parfait

Tout bien emballé bien protégé rapidité 2eme commande nickel

Snelle levering. En voldoet aan aan wat ik verwacht had

Heel tevreden, alles voldoet aan mijn wensen ! Dank je wel

Super content !!

Vlotte, keurige levering!

Fragiel product dat heelhuids is aangekomen. De verzendkosten, van iets dat niets weegt, vond ik wel een beetje aan de hoge kant.

Goede vlugge v riendelijke bediening

Goede vlugge v riendelijke bediening

Mijn 2 bestellingen voldeden volledig aan mijn verwachtingen en werden tijdig en onberispelijk geleverd. Meer moet dat niet zijn zeker.

Veel keuze en snelle levering.

Zeer positief

Alles was in orde, goed verpakt, op tijd geleverd. Zeker prijs kwaliteit!! Heb onderussen al reclame gemaakt.

Alles verliep heel goed

Articles au top

Conforme au description. Articles bien emballer. Livraison rapide. Du coup j'ai refait la 2eme commande plus conséquentes et je pense que ce sera pas mes dernière.

Mooie kwaliteit spullen voor bloemschikken en snelle levering.

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.